waszka Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 witam! jestem ciekawy czy da rade sprawdzić orginalny przebieg auta z 1994 roku konkretnie beatki 325 tds??? jak sprawdzam tz wciskam kasowanie licznika km i przekręcam stacyjke wyskakuje mi 6 punktow z rozna liczba km ktora jest prawidlowa??? i ktory punka za co odpowiada dziekuje z gory narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 nieda sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 witam! jestem ciekawy czy da rade sprawdzić orginalny przebieg auta z 1994 roku konkretnie beatki 325 tds??? jak sprawdzam tz wciskam kasowanie licznika km i przekręcam stacyjke wyskakuje mi 6 punktow z rozna liczba km ktora jest prawidlowa??? i ktory punka za co odpowiada dziekuje z gory narka Niestety to prawda - nie da się sprawdzić, czy przebieg nie był cofany... jak sprawdzam tz wciskam kasowanie licznika km i przekręcam stacyjke wyskakuje mi 6 punktow z rozna liczba km ktora jest prawidlowa??? i ktory punka za co odpowiada dziekuje z gory narka Jak dobrze poszukasz na forum to była już dyskusja o znaczeniu każdej z liczb od 1. do 6. Wszystkie są nr fabrycznymi BMW i dla zwykłego użytkownika nie mają najmniejszego "ukrytego" znaczenia. <bmw_3> Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Wykonałes tzw. test zegarów. Na koniec wszyskie wskazówki bujnęły sie do pełnego odchylenia i powróciły. Żadna z tych 6 pozycji wyświetlanych jedna po drugiej nie jest przebiegiem km auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jeden z tych szeregow cyfr jest numerem nadwozia jezeli jest inny to zegary byly wymienione sprawdzone na moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 da rady srawdzić faktyczny przebieg auta przy pomocy podłączenia go pod komputer kolejna sprawa mój znajomy pokazywał mi jak mechanicznie za pomocą oprzyrządowania deski rozdzielczej w odpwoiedniej kolejności można wyświetlić własciwy przebieg na allegro była swojego czasu ksiązka taka na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Nickos, a czytales co napisal Dziki? nie da rady tak odczytac przebiegu. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi