mp240 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Witajcie, Przeszukuje forum od 2h i googla ma ktoś z was może instrukcję do telefonu w E38? Albo wie jak wyczyścić kontakty i dodać nowe, tak by można było wybierać z kierownicy ? Mam taki telefon jak na tej aukcji http://allegro.pl/bmw-e38-740i-telefon-bydgoszcz-i6894100580.html Edytowane 27 Września 2017 przez mp240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Mam takie cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Dzięki Niedzwiedz znalazłem tą w pdf właśnie próbuje zrozumieć ale język pani kanclerz nie jest dla mnie przyjazny jak by ktoś miał Angielską wersje było by super Edytowane 17 Lipca 2017 przez mp240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Angielską też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Masz w PDF ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 nie tylko ta książka w niej jest wersja angielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Niestety nie tylko książka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Mam już wersje niemiecka jak by ktoś potrzebował i tłumaczenie z googlę na Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dnia 17.07.2017 o 20:07, NIEDZWIEDZ78 napisał: Niestety nie tylko książka Hej a wiesz jak wejść w menu ? próbowałem już różnych kombinacji klawiszy nic nie reaguje ani klawisz menu ani inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Hmm nie bawiłem sie telefonem wiem że dzwoni i działa ale wiecej nie rozkminiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 U mnie podobnie ale wkurzają mnie te niemieckie telefony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) No to dla potomnych: Wejście do menu przyciskacie strzałkę w górę i menu Aby zmienić język na bardziej normalny (angielski) klikamy 26 zatwierdzamy + M a strzałkami prawo lewo wybieramy jezyk Aby wyczyścić telefony z niemieckich numerów wchodzimy o menu (patrz druga linijka) wciskamy 4 i strzałkami wybieramy master reset i +m i nie mamy niemieckich telefonów powodzenia. Udało mi się też dodać numery telefonów ale ... nie wiem jak wpisuje się numer potem kombinacja strzałka w gorę i c(alpha) i potem mr i m+ - możliwe ze zaczytuje dopiero po pewnym czasie Kody jakbyście sie zablokowali kod master 000000 Kod blokady telefonu 1234 lub 123 Telefon blokuje się poprzez strzałkę w górę i 4 pamiętaj że robisz to na własną odpowiedzialność bo ktoś mógł ci zmienić master code i wtedy może być problem(nie blokował bym aby sprawdzić) pozdro. M. Edytowane 27 Września 2017 przez mp240 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi