Kosa Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 35 minut temu, Pawel4freak napisał: Może kat zapchany? Kończą się pomysły jest jakiś sposób sprawdzenia tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) W M52 chyba nie ma sondy za katem (CHYBA!) więc wydaje mi się tylko wycięcie go i sprawdzenie. Kiedyś się spotkałem z umierającą pompą paliwa co dawała takie same skutki. Może zapchany filtr paliwa też coś takiego powoduje(?)... Edytowane 18 Lipca 2017 przez Pawel4freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszE39 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Panowie chyba trafiłem Chyba instalacja gazowa nie wyrabia ma rok dopiero Wtryski railKomputer KME dalej nie wiem co to Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszE39 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Panowie chyba trafiłem Chyba instalacja gazowa nie wyrabia ma rok dopiero Wtryski railKomputer KME dalej nie wiem co to Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaJechałem na benzynie i szła jak głupia Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Serio teraz piszesz, że nie sprawdziłeś na obu paliwach od razu... Przed pojechaniem do gazownika wymień ten czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 2 godziny temu, Pawel4freak napisał: Serio teraz piszesz, że nie sprawdziłeś na obu paliwach od razu... No kur.....a hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszE39 Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Panowie jednak nie trafione byłem wczoraj u gazownika i wszystko jest okej , wymienię czujnik temperatury w dolocie i zobaczę przepustnicę co tam się dzieje Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) Dnia 18.07.2017 o 13:26, Rudix-R1 napisał: Mam rozwiązanie bo też nie jestem zadowolony z b20........... trzeba swapa zrobić na b28 ? nie pocieszę Cię mam to samo w mojej e39 528 z Lpg guma dolotu nowa świece denso nowe jeszcze przepływkę podejrzewam bo potrafią obroty falować na jałowym a i zapomniałem katów nie mam wcale Edytowane 22 Lipca 2017 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszE39 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ja kata mam Chłopaki czy ktoś robił pomiar kompresji na cylindrach ? Czyli mogę wykluczyć moc bo 2.8 też dusi się Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Dnia 23.07.2017 o 07:19, MateuszE39 napisał: Ja kata mam Chłopaki czy ktoś robił pomiar kompresji na cylindrach ? Czyli mogę wykluczyć moc bo 2.8 też dusi się Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka chyba nie sądzisz że kompresja ma wpływ na naszą awarię ? jak by tak było to raczej na benzynie tez by buta nie miał gaz jest paliwem bardziej wymagającym u mnie np. po wymianie świec z NGK na Denso gdzie jedne i drugie były nowe to różnica jest ogromna bo miałem jeszcze wypadanie zapłonu na zimnym silniku po zastosowaniu Denso auto lepiej się zwija ale jeszcze to dławienie mnie denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi