r4ll Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Siema, Potrzebuje kawałek plastiku, który służy do mocowania wycieraczek szkieletowych w e39. Chodzi mi o ten zaznaczony na czerwono. Jeśli trzeba to pójdę do auta i zrobię zdjęcie osobno by lepiej było wiadomo o co chodzi. Ktoś coś? Ma gdzieś w garażu rzucone w kąt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nawet całe to mocowanie wezmę. Nikt nic? Nawet jakiś szrot gdzie jakieś e39 stoją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Czaks miał na części srebrne e39 więc pewnie taka d***erele ma, łba nie dam ale od e38 pewnie też podejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Rozmawiałem z Pawłem i nie ma. Dzięki za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi