Gość Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Hi, Zgasiłem rano samochód - hamulce działały normalnie, załączyłem po południu - pedał hamulca kompletnie twardy, hamowanie jedynie przy konkretnym zaparciu sie noga - max z 60 kmh i to tak, ze kol nie jest w stanie zablokowac. Przez 80 km jazdy ciagle tak samo - praktycznie brak hamowania, ciagle twardo pod noga. Plyn hamulcowy jest prawie na max. Auto posiada ABS., ktory wczoraj jeszcze dawal znac o swojej obecnosci. Poradzcie, co to moze byc, jakie ceny czesci i doradzcie dobrego mechanika od hamulcy we wroclawiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 hej! masz diesla, więc gdzieś musisz mieć waku pompę, która zabiera podciśnienie z hamulców. weź posprawdzaj wężyki, może gdzieś któryś Ci się zsunął, pękł i ciągnie lewe powietrze. Może też waku pompa się poprostu wysypała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 dzieki, a znasz jakiegos dobrego mechanika we wro, ktory da rade to zalozyc? pompe juz mam zamowiona w takim razie.weze sa ok, nie widze zadnych pekniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi