Kosa Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 szukam Tapicera - Wrocław okolice, rzetelny trzymający ustalone terminy i ceny ktos moze kogos polecic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Na sepolnie jest koło morskiego oka. Ja zawsze korzystam z jego usług jak jest potrzeba, wiem ze wozu też tam jeździł. Wojtek 605044468 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Dokładnie to ul. Szymanowskiego. Jest tam też hurtownia materiałów, a on na zapleczu ma zakład- fan ałdi A6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 ja w pełni mogę polecić Ul.Rychtalska obszywali mi wszystko fotele, boczki, klapę dachu do cabrio, kierownice, mieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 odnośnie tapicera z Rychtalskiej słyszałem, że potrafi nie dotrzymywać terminów a co najważniejsze ustalonej ceny jak było u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabor Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jakies orientacyjne ceny za obszycie foteli? Ile placiliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Odgrzewam temat, poszukuje kontaktów do ABSOLUTNIE najlepszego tapicera w okolicy, nie musi być tanio, ale ma być bez najmniejszej skazy. Ktoś trafił na takiego majstra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krypki Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 polecam chłopaków z TAPI-CAR ostrów wlkp lub carsdream drogo ale zajeb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) ja robilem caly srodek u siebie w Oleśnicy u tapicera . skórka fotele .boczki .zaglowki przod tyl Edytowane 2 Lutego 2019 przez darecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 http://www.xstyl.eu/kontakt.html Polecam, facet zna się na rzeczy, doradzi, ma też skórę z fakturą jaka wychodziła w BMW, a nie taka gładka co czasami wygląda jak plastik. Kierownica @rifi900 gdzie widać fakturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Potwierdzam Gościu mi kiere i fotele obszywal. Mijają 3 lata i wszystko gra jak powinno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 a jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 6 minut temu, darecki napisał: a jak cenowo? Bez kolorowych nitek 250zł, z kolorowymi 270zł za kierownice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobiker Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 @mareq, jaka cena obszycia foteli? Jeśli mówimy o tym z Nadolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 16 godzin temu, motobiker napisał: @mareq, jaka cena obszycia foteli? Jeśli mówimy o tym z Nadolic. @motobiker Obszycie foteli przednich sportów w elektryce z pompowanymi ledzwiami 1600. Pamiętam że gościu mówił że jak zwykle fotele bez udziwnien z normalnym kolorem tj. Czarnym to wyszlo by taniej. U mnie był problem że znalezieniem odpowiedniej skóry do indyviduala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi