qlas00 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Hej ! Jak w temacie . Jaką folię dobrać do przyciemnienia przednich lamp w e46 lift sedan. Chodzi mi żeby zrobic efekt smoke a nie ograniczyć za bardzo zasięgu xenonu Ktoś ma jakąś sprawdzoną folie ? Kierunki kupiłem depo smoke Krzyże będą zakładane nie bawem... Pytanie dotyczące foli na klosze @szocha1991 może coś doradzisz ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 ja osobiście przyciemniałem sprajem do szkła sam decydujesz jak ciemnie chcesz mieć lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Szucha nie przuciemniał lamp przednich folią. Ma zrobione tak jak lampy, które mam od Foresta. Wszystkie elementy po za odbłyśnikami i soczewką są pomalowane na czarno plus krzyże w światła drogowe. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 @Kamil_89 czaje czaje ale chodzi o to ,że mam kierunki smoke depo i chcialbym przyciemnic front kloszy folią,żeby to sie jakoś zgrywało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Będzie sie nawet fajnie zgrywać, tak jak kamil89 pisze. Ja w swojej karierze sciemniacza lamp nie trafilem jeszcze porzadnej folii tzn sa dobre niektore, ale na 1 sezon, pozniej odchodza, odklejaja sie, trzeba poprwiac Edytowane 5 Lipca 2017 przez szocha1991 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi