Dzesiu Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 https://www.olx.pl/oferta/bmw-e38-740i-4-4-286km-lpg-manual-full-opcja-alpina-CID5-IDn9E1O.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Trzy uwagi: "Full Opcja" Przebiegi 10kkm rocznie Lampy to chyba jakiś żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 a co jest dziwnego w 10 tyś rocznie ???? niebieską coupe Edyta jeździła do pracy ; 600 km miesięcznie , do tego jakiś wyjazd weekendowy i wychodziło z 10 koła rocznie .... w 535 d bardzo podobna sytuacja...będzie może ze12 tysięcy za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ledwo przeczytałem z tą interpunkcją. Nigdzie nie napisałem, że tyle mieć nie może, albo, że kręcona. Zgłosiłem to jako uwagę - czyli rzecz do zweryfikowania. To, że Pan X czy Pani Y robi 46 kilometrów rocznie nie oznacza, że wszyscy tak robią. Statystycznie takie roczniki mają dużo więcej. Zwłaszcza jeżeli ktoś postarał się o nietanią instalację LPG. Już wiesz dlaczego stwierdziłem, że to rzecz godna głębszemu przyjrzeniu się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Przegląd do czerwca 17- mamy lupiec, OC do sierpnia 17-wiec tak jak by go nie było. To już świadczy ze wisi na sprzedaż długo. A z tymi lampionami to wstyd, no chyba ze na odpuście Za 17 jak nic odda chyba ze porobić trzeba przy niej to cena spada dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Podarowałem sobie jakoś mi tak od początku podejrzanie wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 tylna kanapa wyglada jakby przejechala ze 300k i to ciagle z ludzmi na pokladzie, w przeciwienstwie do przedniego prawego fotela - taxi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi