bartu_1991 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam Od niedawna jestem posiadaczem BMW E46 328i. Chcę zająć się odnowieniem środka. Czy orientuje się ktoś czy jest możliwość zdjęcia plastików bez zdejmowania kierownicy. Będę wdzięczny za każdą pomoc. Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Poduszka aut i ściągasz plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartu_1991 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Masz może jakiś opis co i jak? Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 To powinno Ci pomóc http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=79911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 odpinasz aku, z tylu kierownicy sa dwie śruby, po odkreceniu ściągasz poduszkę i odczepiasz taśmę od poduszki powietrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartu_1991 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Wielkie dzięki Panowie Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi