Forest Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jak w temacie. Gwint który kupiłem jako nowy do mojego E46 330d. Wersja z regulacją twardości - kosztował 3000 zł. Cena 600 zł. Tylne amortyzatory gratis. BRAK SPRĘŻYN TYŁ JUŻ SĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 W pełni sprawny? bo tam kiedyś pamiętam w temacie pisałeś że Ci wylał którys z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Wylał jeden tylny, dlatego kupiłem u Marleja chińczyki. Miałem klienta za tą cenę z Głogowa ale zrezygnował przez brak tylnych sprężyn. Jak jesteś zainteresowany to bierz, pojeździj z tydzień, jak będzie wszystko OK to się rozliczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Od kolegi z Namysłowa kupiłem sprężyny tylne (ori AP) więc na obecna chwilę gwint jest KOMPLETNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Podejdzie do mojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi