krismont1982 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Sam ostatnio robiłem u tego gościa szybko tanio solidnie... moge polecić. Dla ludzi z forum 10% rabatu na haslo maxbimmer !!! A to info od wlasciciela: Serwis AUTO-KLIMA zaprasza na sezonowe odgrzybianie, dezynfekcję i napełnienie klimatyzacji samochodowej. Świadczymy usługi w zakresie: - odgrzybianie i dezynfekcja, - sprawdzanie szczelności, - wymiana oleju w układzie chłodzenia wraz z kontrastem, - napełnianie układu klimatyzacji czynnikiem chłodniczym, - wymiana filtrów kabinowych, - podstawowy serwis. Szanowny Kliencie, Jeśli nie masz czasu do nas przyjechać - dla nas to nie problem - my przyjedziemy do Ciebie i wykonamy usługę. Jesteśmy dla tych, którzy cenią sobie fachowość oraz szanują swój czas i nie lubią stać w warsztatowych kolejkach. Rzetelna obsługa i fachowe doradztwo. DLA NAS KLIENT JEST NAJWAŻNIEJSZY Prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny. Nr tel. 665297823 Pracujemy codziennie (również w soboty i w niedziele) w godz. 9.00 - 20.00 Znajdujemy się na terenie parkingu : 1. Centrum Handlowego FERIO GAJ - ul. Świeradowskiej 2. TESCO / OBI - ul. Długa 3. Centrum Handlowe ALEJA BIELANY - ul. Czekoladowa (parking OBI vis a vis Mc Donald's). SERDECZNIE ZAPRASZAMY Zaspół AUTO-KLIMA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 przybliżona cena możesz napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismont1982 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 w mojej E46 za komplet - odgrzybianie i dezynfekcja, - sprawdzanie szczelności, - wymiana oleju w układzie chłodzenia wraz z kontrastem, - napełnianie układu klimatyzacji czynnikiem chłodniczym, czynnika miałem 0 180pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 1 godzinę temu, krismont1982 napisał: w mojej E46 za komplet - odgrzybianie i dezynfekcja, - sprawdzanie szczelności, - wymiana oleju w układzie chłodzenia wraz z kontrastem, - napełnianie układu klimatyzacji czynnikiem chłodniczym, czynnika miałem 0 180pln Z miła chęcią wpadne na długą ! pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Jaki taki dobry dill to ciekawe co koleś zaśpiewa za np. 0 czynnika w E39 czy E34 gdzie wchodzi 1,5kg i 1,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 A ja do e39 kupiłem na gruponie kupon za 100 zł i miałem w tym : - Odgrzybianie ultradźwiękiami - Ozonowanie wnętrza - Sprawdzenie szczelności (to wszędzie robią ) - Napełnianie do pełna (prawie nic nie było ) - Wymiana oleju i barwnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ermax ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 7 godzin temu, Kosa napisał: Ermax ? Jeśli o mnie chodzi, to akurat luk-serwis ul. Dożynkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 ja biore taki pakiet z groupona w Ermax'ie za 99 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidusmile Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Byłem dziś u tego gościa z Auto-Klima, na bielanach - za full opcje: - odgrzybianie i dezynfekcja, - sprawdzanie szczelności, - wymiana oleju w układzie chłodzenia wraz z kontrastem, - napełnianie układu klimatyzacji czynnikiem chłodniczym W e46, sedan - krzyknął 320 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Albo brakowalo ci duzo czynnika (mega podwyżka w tym roku, nawet o 500%) albo zaczał zbierać na bentleya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidusmile Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Nawet nic nie sprawdzał - powiedziałem że klima chodzi dobrze itd - gościu podszedł do jednej z maszyn, wbił dane auta i powiedział "320 zł za całość" - możliwe, że chodziło o cenę maksymalną, gdyby rzeczywiście było tak źle - aczkolwiek, wówczas oczekiwałbym podobnej odp.. - zobaczę co w LUCu na klecie @Edit Zapomniałem napisać - byłem wtedy w LUC na klecinie, mieli akurat ofertę z gruponem, gdzie za "stówkę" zrobili wszystko.. Czasowo to trwało około 40minut no i zaoszczędziłem 200 zeta : )) Edytowane 4 Września 2018 przez vidusmile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi