pepson97 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Witam Panowie. Kupiłem interfejs z oprogramowaniem od Viakena. Posiadam Macbooka pro, na nim maszynę virtualną z windowsem XP. W tej kompilacji udało mi się uruchomić jedynie INPĘ. DIS nie działa z powodu braku wejścia na kabel internetowy (tak wyjaśnił viaken). Potrzebuję wykonać pełną adaptację mojej skrzyni SSG (smg2) w bmw e46 2003 rok. W mojej INPIE jest taka opcja jednak pod koniec adaptacji wyskakuje błąd - prawdopodobnie za stara/za nowa INPA. W Związku z tym szukam kogoś z Wrocławia kto posiada DIS/ISTĘ i wykona mi taką pełną adaptację. Proszę o wiadomości PW lub pod postem. Dodatkowo jeśli ktoś się kuma, chętnie zlecę obejście tego kabelka od internetu (sieć) i zainstalowanie u mnie na VM DISa. Oczywiście odpłatnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 https://www.facebook.com/bimmerdiag/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Tak jak Iksu napisał. Wal do @Kamcio, nikt Ci tego lepiej nie zrobi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 DIS to lipa pakuj od razu ISTA, a co do adaptacji możemy się pobawić, jeśli ze skrzynią wszystko ok to musi pójść. PS. Dzięki chłopaki za rekomendacje Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepson97 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Problem w tym, że jak pisałem wyżej - mam macbooka, na nim postawionego windowska jako Virtual Machine - ponoć taka konfiguracja eliminuje mi możliwość jakiegokolwiek "lepszego" od INPY programu do dignozy -wg. Viakena, ponieważ nie mam wtyku fizycznego na kabel sieciowy. Potrafiłbyś mi to pokonfigurować? Napisałem na fb. Dzięki ogromne koledzy, mam nadzieję, że się uda. P.S - kolega widzę z Lubina. Nie wiem czy to o Tobie, ale od kilku lat co chwile gdzieś słyszałem o młodym specu od BMW z Lubina Chyba o Tobie... ! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 To pewnie o nim słyszałes a co do isty na virtualu i bez kabelka sieciowego, da rady z tego co słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi