mozaik Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 pytanko mam jak mógłbym z mojego cuda wycisnąć więcej mocy? dodatkowe pytanie czy mogę wydobyć z mojej buni przyjemny dźwięk (wiadomo, że diesel ma charakterystyczny dźwięk i nic na to nie poradzimy ale może coś na wylocie zamaskuje ten dźwięk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Co do mocy to polecam jakis chip z programem (na ok.170-180KM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozaik Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 dzięki wielkie. a co powiecie jeszcze na takie rzeczy typy filtr stożkowy itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 w jetroniku pytaj pana krzysztofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jetronic (oni tam lubią autka z turbinkami) mają hamownię na miejscu. [ Dodano: 16 Maj 07, 15:34 ] znają się na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 i co wyszlo z tym stozkiem do 2.5tds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi