Pawel4freak Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Cześć, ma ktoś namiar na warsztat gdzie mi przetoczą tarcze hamulcowe - Wrocław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Ja zapytam znajomego tokarza , czy sie podejmie i z ile.Mnie uczyl toczyc tarcze i na swoich starych sie uczylem, ale robilem to tylko raz i w dodatku nie mam tego noza, ktorego On sobie sam wykonal bo nie kazdy noz sie nadaje.Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Ja kiedyś toczylem w Trzebnicy, jak się jedzie od strony Bedkowa i zjeżdża z góry do Trzebnicy to po lewej stronie jest duży parking, później Orlen a później chyba stacja diagnostyczna , to gość ze stacji toczył, koszt wtedy 50 zł za dwie. Teraz nie wiem czy to aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 @Kandyn to czekam na info co gdzie i za ile i jakiś telefon czy miał by czas. @Rudix-R1 do Trzebnicy kawałek jest i jechać w ciemno trochę słabo, nawet jak by robił to nie wiadomo czy na miejscu zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Na miejscu nie robi, przywozisz tarcze a na drugi dzień odbierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 9 godzin temu, Pawel4freak napisał: @Kandyn to czekam na info co gdzie i za ile i jakiś telefon czy miał by czas. A jak długo możesz czekac bez tarcz? Bo teraz roboty od groma, a te twoje tarcze to byłoby jako "prywata" czyli dopiero jak wyrobia sie z głownymi zleceniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 W ten sam dzień musi to byc zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 To u mnie moze być cieżko ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi