lumma1 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 co myślicie o takiej? https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e36-coupe-m-pakiet-m54b30-242km-308nm-avusblau-ID6ySucf.html#9760c97234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Wygląda konkretnie, zrobiona ze smakiem i dobrze przemyślana. Cena dla niektórych wysoka, ale tak naprawdę większa połowa wartości auta to kompletny swap, SZPERA, malowanie, zderzaki, wyposażenie wnętrza, felgi itd. Na pewno też , już nie będzie tańsza z czasem wręcz nabierze wartości. Wg. mnie kupujący jak nic w niej nie zepsuje to spokojnie za jakiś czas odzyska pieniądze, tylko wiadomo na klienta trzeba czekać, czasami długo. Pozostaje tylko pytanie czy są jakieś faktury, rachunki na te wszystkie naprawy w niej wykonane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Prawo rynku mówi inaczej: Albo chcesz sprzedać, albo chcesz sprzedać - a to jest ogromna różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) kasa nie mała a znajomemu nie przeszkadza gościu przez telefon opowiada jakby poemat pisał życie często na miejscu szybko skrzydła podcina a do tej jest 580 km przejechac się tam i z powrotem tak dla idei to o ból głowy przyprawia Edytowane 23 Czerwca 2017 przez lumma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 5 godzin temu, cziko napisał: Prawo rynku mówi inaczej: Albo chcesz sprzedać, albo chcesz sprzedać - a to jest ogromna różnica sprzedać albo sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Jeszcze szybkie pytanie do sprzedającego, ile czasu ją posiada i czy to on ją zbudował? Ile miała właścicieli w PL? Może dać jakiś pogląd o wyglądzie auta, bo jeżeli on ją ma rok czasu i nie budował jej, to tylko opowiada co mu ktoś powiedział. Dla przykładu niedawno sprzedałem e36 328i którą miałem 3 lata, a poprzednik 10 lat, może nie była z zewnątrz piękna ale mechaniczne zdrowa jak trzeba. A sprzedałem bo kupiłem przypadkiem tą e39 Imole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 9 minut temu, Rudix-R1 napisał: Jeszcze szybkie pytanie do sprzedającego, ile czasu ją posiada i czy to on ją zbudował? Ile miała właścicieli w PL? Może dać jakiś pogląd o wyglądzie auta, bo jeżeli on ją ma rok czasu i nie budował jej, to tylko opowiada co mu ktoś powiedział. Dla przykładu niedawno sprzedałem e36 328i którą miałem 3 lata, a poprzednik 10 lat, może nie była z zewnątrz piękna ale mechaniczne zdrowa jak trzeba. A sprzedałem bo kupiłem przypadkiem tą e39 Imole Można cześć twoich pytań sprawdzić tutaj https://historiapojazdu.gov.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Polecam też aplikacje na telefon - auto rentgen, ale trzeba znać nr rej. I vin auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi