cziko Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Czy taka zagrycha / posiłek was interesuje?- mam 160 szt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Szkolny sklepik obrabowales? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Pozostaliści po targach - 76 kartonów po 20 szt. Ale przywioze do Nysy - dziecia będę rozdawał. :-) Edytowane 21 Lipca 2017 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckky Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 1. Beton2. cziko z familiadą3. Szpadyzor71&Mal 4. Foresty5. Kojak & Kasia 6. Kordzio Marta 7. BASTARS (tylko nie wiem czy na 2 dni)8. Xaime919. Kandyn i Ola10. Luckky Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Ja odpadam, lece jutro do wuja na imieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Dnia 6/22/2017 o 19:39, Xaime91 napisał: Co prawda troche czasu jest nie wiem czy plany sie nie zmienia ale co tam 1.PRZEMO&EDZIA 2. Beton 3. cziko z familiadą 4. Szpadyzor71&Mal 5. Foresty 6. Kojak & Kasia 7. Kordzio Marta 8. BASTARS (tylko nie wiem czy na 2 dni) 9. Xaime91 Ja może tylko na jeden dzień bo namiot zaginął, materac również, d***a w tym roku...auto zepsute ale Wam życzę udanej imprezy Edytowane 21 Lipca 2017 przez Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Gdzie są maxbimmera ja się pytam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 12 godzin temu, cziko napisał: Pozostaliści po targach - 76 kartonów po 20 szt. Ale przywioze do Nysy - dziecia będę rozdawał. :-) Już raz jeden piekarz rozdawał pieczywo, to go skarbówka scigneła ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @PRZEMO @cziko @Kojak @Dyziu , a reszta gdzieeee?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 A było zostać i chlac do niedzieli, taka sytuacja na powrocie Chciałbym podziękować wszystkim za miło spędzony czas kupę śmiechu i zabawy. Bawcie się dobrze! Do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 za wcześniejsze opuszczenie zlotu tylko 300?? powinno być 500 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ja już w domu. Bez przygód i kar naszczescie. Fajnie bylo się skończyło :-( Dziękuję za miłe towarzystwo na Nysie 2017 Ps. Teraz zbierać moc na Morawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Byla pogoda! Byla moc! Byla dobra ekipa! I tak powinno byc! Przede wszystkim wesolo! Ps: Pozdrawiam goscia ktory spal na motocyklu cala noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Ja dotarłem do domu dopiero o 1 w nocy bo zatrzasnelismy kluczyki w bagażniku byla uchylona szyba kierowcy, ale qp w e46 jest tak lipnie skonstruowane, ze inym sposobem jak tylko drugi kluczyk nie da sie otworzyc. Na szczescie pogoda sie zrobila i sie na plazy po piwkowalo. Kolo 00:00 dowiezli zapasowe kluczyki dopiero i sie sie zeinelismy heheW tej Nysie kluczyki to nasza zmora bo 2 lata temu tez zatrzasnelismy, ale udalo sie otworzycOgolnie bylo fajnie i śmiesznieWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi