PRZEMO Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 7 godzin temu, cziko napisał: Czyli rozumiem że zlot ze starej morawy przeniesiony został na stary ades i miejsce na polu czyli do Nysy 21-23.07.17" A następne spotkanie będzie już w Starej Morawie w terminie do dogadania w Nysie vol.1 i na forum. Właśnie tak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 My niestety odpadamy.... niespodziewanie pojawiła się możliwość wyjazdy na urlop...więc jedziemy... bawcie się dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 To kto jedzie i będzie na 1000000% bo to już w ten piątek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 U mnie na chwile obecna nic się nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Ja tez raczej wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Ja bede dopiero w sobote po poludniu bo w piatek ide na nocke jeszcze...Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 1. Beton2. cziko z familiadą3. Szpadyzor71&Mal 4. Foresty5. Kojak & Kasia 6. Kordzio Marta 7. BASTARS (tylko nie wiem czy na 2 dni)8. Xaime919. Kandyn i OlaWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckky Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Ja wraz z @Chacko e30, @hall i @wojtas-chajek też tęgo myślimy nad wypadem ! Tylko my być może dotrzemy dopiero w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordzio Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 My będziemy w sobotę koło 11 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 jednak będziemy!!! meldujemy się w piątek około 18...CU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 25 minut temu, PRZEMO napisał: jednak będziemy!!! meldujemy się w piątek około 18...CU Tylko czasem w czwartek nie przyjedz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 no my też w piątek standardowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 10 godzin temu, Kandyn napisał: Tylko czasem w czwartek nie przyjedz w sumie czemu nie... jeden dzień melanżu więcej..... taki trening przed przesuniętym urlopem ... a kompana na urlopie będę miał nie z pierwszej łapanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 w sumie czemu nie... jeden dzień melanżu więcej..... taki trening przed przesuniętym urlopem ... a kompana na urlopie będę miał nie z pierwszej łapankiMowa o Macieju? Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 13 godzin temu, Kandyn napisał: Mowa o Macieju? Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka bingooooo!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 bingooooo!!!1Hehe, ja to mam celaWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Mnie raczej nie będzie ale życzę wszystkim wspaniałej pogody i niezapomnianych wrażeń https://www.cda.pl/video/149528128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Ja startuje z Wrocławia -> Bystrzyca -> Kłodzko -> Nysa. Co do godziny przyjazdu mojego to jeszcze daleko, ale strzelam okolice 17. Jak ktoś coś to mogę zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ją powinienem być jutro pod wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordzio Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Na razie pogoda zapowiada się po 28 °C !!!!! Więc trzeba dużo zimnego piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Na razie pogoda zapowiada się po 28 °C !!!!! Więc trzeba dużo zimnego piwa I tak bedzie padać bo co to bylaby za Nysa bez deszczuWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ponoć legenda głosi, że ktoś kiedyś widział jezioro. Prawda to ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 A jak z miejscówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 2 godziny temu, Kojak napisał: A jak z miejscówka? Ta co zawsze Od bramy w prawo przy białym domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ja tez standardowo pojawię się, ale tym razem busem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi