PRZEMO Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Witajcie , razem z ekipą z BMW Klub Południe mamy zaszczyt zaprosić Was na kolejną już edycję NYSA SUMMER PATROL 2017 impreza odbędzie się w Nysie http://www.informacja-turystyczna.nysa.pl/pl/art/50/nyski-osrodek-rekreacji w dniach 21 -23 lipca 2k17.... spotykamy się w piątkowe popołudnie i balujemy aż do niedzieli... mamy zarezerwowany plac na auta i namioty [ ten co zwykle] , dostęp do prądu i inne wygody... poniżej lista chętnych , mam nadzieje ,,że zobaczę jakieś nowe twarze , choć spotkanie ze starymi bimbrami tez sprawi mi wiele radości liczę na sporą frekwencję... si ju sun ekipa !!!! w razie jakiś pytań pw , bądz 660 743 906 1.PRZEMO&EDZIA 2. Beton 3. cziko z familiadą 4. Szpadyzor71&Mal 5. Foresty 6. Kojak & Kasia Edytowane 21 Czerwca 2017 przez PRZEMO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 No ok cos wiecej ? Koszty ? Nocleg ? Prowiant ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Spać można nawet w aucie, koszta to chyba z 25zl za auto doba, prowiant swój wóda piwo swoje, oczywiście sklep od naszego miejsca jest oddalonyl około 30m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordzio Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 1.PRZEMO&EDZIA 2. Beton 3. cziko z familiadą 4. Szpadyzor71&Mal 5. Foresty 6. Kojak & Kasia 7. Kordzio Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 1.PRZEMO&EDZIA 2. Beton 3. cziko z familiadą 4. Szpadyzor71&Mal 5. Foresty 6. Kojak & Kasia 7. Kordzio Marta 8. BASTARS (tylko nie wiem czy na 2 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Co prawda troche czasu jest nie wiem czy plany sie nie zmienia ale co tam 1.PRZEMO&EDZIA 2. Beton 3. cziko z familiadą 4. Szpadyzor71&Mal 5. Foresty 6. Kojak & Kasia 7. Kordzio Marta 8. BASTARS (tylko nie wiem czy na 2 dni) 9. Xaime91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 a więc małe zmiany..... dziś byłem w Nysie ; brak pokoi na wynajm w naszym terminie i niechęć zarezerwowania dla nas pola przez dyrekcję.. pozostawię to bez komentarza... po telefonicznych ustaleniach z większoscią uczestników z listy [ naszej i bkp] zapadła decyzja o zmianie miejscówki na http://jaskinianiedzwiedzia.pl/kompleks/zbiornik-rekreacyjny-w-starej-morawie.html jutro podjadę zobaczyć co i jak , wieczorem opiszę na forum.... termin pozostaje bez zmian... w razie wątpliwości lub pytań proszę o tel 660 743 906 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Mi tam gitara- pogadane było. Teraz tylko temat trzeba zmienić. Ps. Miech został tylko i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Byłem nad zAlewem , wolne są w naszym terminie tylko dwa dwuosobowe pokoje( zarezerwowalem je), zaklepalem również pole namiotowe dla nas.... O cenach napiszę więcej wieczorem...czekam również na info Pobliskiego pensjonatu o pokojach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) A więc...cennik osoba dorosła 10 zł dzieci do lat 3 free dzieci 3-18 2 zł opłata za dobę [namiot, przyczepa itp]: a]namiot 2 osobowy 5zł b]namiot 3-4 osobowy 8 zł c namiot powyżej 4osób 12zł d] przyczepa campingowa , camper 17 zł e ] wjazd auta na pole namiotowe 5 zł na polu namiotowym jest prąd , dostęp do wiaty z aneksem kuchennym , ciepła woda , kibelki i prysznice ... jeśli chodzi o pokoje ... na terenie zalewu udało mi się klepnąć niestety tylko dwie dwójki, będą dla dzieciatych lub ciężarnych.. koszt pokoju to 90 zeta za dwie osoby za dobę ... ps . pogodę również zamówiłem ; ma być słonecznie , temp. ok 28 stopni , temp wody 21 st , i lekki , ciepły wiaterek dla osób , które chciały by też pokoje jest możliwość wynajęcia w pobliskim http://hotelikoranski.pl/ ale jest on oddalony o około 1000 metrów od zalewu... standard dość wysoki, ceny hoteliku: nocleg ze śniadaniem 85 za osobę za dobę lub 115 za nocleg , śniadanie i obiadokolację za osobę za dobę . nie ma opcji samego noclegu bez wyżywienia... prosiłbym o określenie się co do ewentualnych noclegów w hoteliku , bo trzeba by zarezerwować póki są jeszcze pokoje ... Edytowane 23 Czerwca 2017 przez PRZEMO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Jak dobrze pamiętam to Brzoza kiedyś "źle" rozpoczął Nyse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 9 minut temu, cziko napisał: Jak dobrze pamiętam to Brzoza kiedyś "źle" rozpoczął Nyse. Z tego co ja pamiętam to namiot miałem rozłożony elegancko tylko jakieś typki złożyły go ze mną w środku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 9 minut temu, Brzoza napisał: Z tego co ja pamiętam to namiot miałem rozłożony elegancko tylko jakieś typki złożyły go ze mną w środku... Nie ściemniaj ???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 tej kuzynki nie znam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 17 minut temu, PRZEMO napisał: tej kuzynki nie znam... Jak nie znasz?? Może nie pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Jest dowód na to ze namiotu brzozy brak ( Nysa 2010 )- zawsze obok lub za stał na drugim planie. Jeszcze przypomnę ze były opony pomalowane kredą. Jak Przemo załatwił taką pogodę by siedzieć w takim stroju i z takim napojem to jesteś GIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Ekipa Maxbimmera Nysa 2010r Nysa 2009r Wiec ludzików było i jest- zapraszamy Edytowane 23 Czerwca 2017 przez cziko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nysa vol.2 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Pawełek jak malowali furę Brzozy to na pewno nie było w 2010 tylko 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 1 godzinę temu, BASTARS napisał: Pawełek jak malowali furę Brzozy to na pewno nie było w 2010 tylko 2012 Możliwe tego nie mam w dokumentacji fotograficznej. Ale o datę zapytaj my się "poszkodawanego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 11 godzin temu, cziko napisał: Możliwe tego nie mam w dokumentacji fotograficznej. Ale o datę zapytaj my się "poszkodawanego" 2012 a jak będę w domu to wrzucę jakieś foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 no dobra... takie info od BMW klub południe .... Nysa ma być w Nysie [ taka tradycja]... decyzja zarządu bkp...więc kto chce przyjeżdża do Nysy , termin bez zmian. imprezę nad zalewem w Starej morawie możemy zrobić w innym terminie [ ustalimy na Nysie 1],odwołam jutro rezerwację pola i tych dwóch pokoi. do zobaczenia 21 po południu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Czyli rozumiem że zlot ze starej morawy przeniesiony został na stary ades i miejsce na polu czyli do Nysy 21-23.07.17" A następne spotkanie będzie już w Starej Morawie w terminie do dogadania w Nysie vol.1 i na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 6 godzin temu, PRZEMO napisał: no dobra... takie info od BMW klub południe .... Nysa ma być w Nysie [ taka tradycja]... decyzja zarządu bkp...więc kto chce przyjeżdża do Nysy , termin bez zmian. To już dyrekcja w Nysie zmianiła zdanie co do udostępnienia Nam miejsca tego co zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi