cziko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Po kilku latach własności nad samochodem przypadkowo zauważyłem coś takiego Jest to przymocowane do deski rozdzielczej prawie na środku- wielkość troszke mniejsza od paczki zapałek. Co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Czujnik zmierzchuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 1 minutę temu, Maajkii napisał: Czujnik zmierzchu Czujnik zmierzchu to chyba jest to w obudowie lusterka- podkreślam chyba, a ten mały czerwony dynks pod lusterkiem to do alarmu. A czujnik deszczu jest taki : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ciężko powiedzieć może jakaś osobna antena od GPsWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 No właśnie ładnie wykończony plastik koloru czarnego- matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 No właśnie ładnie wykończony plastik koloru czarnego- matowy.Rozwieje twoje wątpliwości. Jest to prawdopodobnie czujnik nasłonecznienia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Nawet nie wiedziałem ze coś takiego istnieje. Rozwiałeś moje wątpliwości co do tej czarnej małej skrzyneczki. Ale jak jesteś taki mądry to po co jest to oczko w e39 ma panelu klimy. Na navi 16:9 I w e46 Az specjalnie do garażu pobieglem Edytowane 18 Czerwca 2017 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Jak poświecisz latarką w to oczko np. w e46 to zwiększy lub zmniejszy(nie pamietam teraz) się podświetlenie zegarów i panelu klimy chyba tak samo. Czy w e39 działa tak samo to nie wiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 2 minuty temu, dawid111 napisał: Jak poświecisz latarką w to oczko np. w e46 to zwiększy lub zmniejszy(nie pamietam teraz) się podświetlenie zegarów i panelu klimy chyba tak samo. Czy w e39 działa tak samo to nie wiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No u mnie na klimie to nie działa, latarka świece i nic- pozdro z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 No u mnie na klimie to nie działa, latarka świece i nic- pozdro z garażu U mnie w e46 w słoneczny dzień jak przyłożyłem palec do tej diody/kropki to podświetlenie zegarów lekko się ściemnia lub rozjaśnia Kumpel w swojej e46 przed liftem miał czujnik nasłonecznienia. Ja w swojej 98r. nie mam takiego czegoś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Potwierdzam co Dawid pisze, mam u siebie i działa :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 To oczko na panelu swiatel jest to czujnik do regulacji jasnosci podswietenia w sloneczny dzien swieci mocno w nocy sie sciemnia. Zasłoń palcem w słoneczny dzień A to w panelu klimy sprobuj tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 To oczko na panelu swiatel jest to czujnik do regulacji jasnosci podswietenia w sloneczny dzien swieci mocno w nocy sie sciemnia. Zasłoń palcem w słoneczny dzień A to w panelu klimy sprobuj tak samo Xaime, napisałem to wczoraj ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 22 godziny temu, dawid111 napisał: Xaime, napisałem to wczoraj ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Potwierdziłem dla pewnosci :)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi