Forest Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Byliśmy dzisiaj z Marisem i Brzozą popatrzeć na autka. Z roku na rok impreza jest chyba coraz bardziej grubsza, w tym było jakieś 2000 pojazdów. Kto nie był niech żałuje Mnogość pięknych, klasycznych aut powala E34 Dzikiego pięknie się prezentowała 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Żałuję, że nie byłem. Pogoda również dopisała. Piękna impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Żałuj, żałuj, aż szok, że w takiej dziurze taka impreza ma miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Remotki widzę stali dziki , a i Beton plecy pokazał szkoda, że nie wiedziałem , to bym podleciał, ileż to 20min 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Haha, trafiliście mnie To i parę fotek ode mnie Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Też byłem, ale nikogo nie widziałem ?. Trzy razy przechodziłem koło Luckkiego Bahamy, ale jego też przy niej nie było. Ogólnie impreza konkretna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Paru Bimberów było w klubowych koszulkach, reszta incognito Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Byłem ze swoją 3 letnią córką a ją póki co bardziej interesował plac zabaw, dmuchany zamek, lody, balony itp. ? Dlatego nawet zdjęć za dużo nie zrobiłem haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Jak dobrze pamiętam to już chyba 3 lub 4 edycja tego "zlotu". W tym roku byłem daleko od DOA ale wcześniejsze edycję odwiedziłem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi