Brzoza Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Siema, Buma mi zgasła w trakcie jazdy i nie odpala. Na kompie błąd czujnika wałka rozrządu, czujnik działa bo sprawdzałem w innym aucie, zasilanie jest, przejście na sterownik jest, bezpiecznik działa...jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Podmień czujnik to samo miałem w omedze ten sam silnik nie paliła, kręcił, po wymianie chulala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 9 godzin temu, BASTARS napisał: Podmień czujnik to samo miałem w omedze ten sam silnik nie paliła, kręcił, po wymianie chulala Wału korbowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 2 minuty temu, Brzoza napisał: Wału korbowego? Bo wałka rozrządu kupiłem i teź nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=69&t=126512 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 8 godzin temu, BASTARS napisał: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=69&t=126512 Skoro czujnik wałka rozrządu mam dobry a czujnik wału korbowego nie jest odpowiedzialny za rozruch to jest sens go wymieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nie zaszkodzi sprawdzić. Poszukać gdzieś noże ktoś ma i podmienić nie klopot. Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badboyplnl Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Mam podobnie. Moje e60 odpalił.. przejechałem 200m i zgasła. Bez żadnych szarpnięć. Po prostu obroty spadły do zera i d***a. Wyskoczyły błędu 4691 napięcie zasilania 3 i 0335 czujnik położenia wału korbowego (sygnał) czujnik podmieniony i nadal to samo. Przejścia są na wtyczkach od położenia walka i wału korbowego. Już się mecze 4 dzień. Kreci nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekbmg Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Brzoza i Badboyplnl a patrzyliscie czy kręcą się walki rozrządu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubol01 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 witam Badboyplnl mam taki sam problem tylko m47 . Czujniki wymienione impulsator kręci nie odpala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Witam, może ktoś uporał się z błędami 4691 oraz 0335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Ale wymieniliście czujniki na Ori? I nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi