Beton Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 I ja również chciałbym podziękować wszystkim i każdemu z osobną! Dzięki, że poczekaliscie na Nas z rana, ale wiecie... trzeba było przetrzeć felgi przed trasą ? Przejazd? Pierwsza klasa ?? Miło było spędzić niedzielę z Wami, bimmerami! Oby więcej takich ! Ci co byli na spacerze w koronach drzew: @PRZEMO, @konik, @Mirek 1979, wiedza jak było, a pozostała grupa mam nadzieje, że również miała udaną drugą część wycieczki! Do następnego! Czyli Nysa ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 My również wielkie dzięki, było zajebiście. Żałujemy że nie mogliśmy zostać dłużej, ale mam nadzieję że to nie ostatni taki wyjazd! Pozdro! Postaram się coś skleić z tego co nakręciłem jak znajdę chwilę czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 My również dziękujemy za mile spędzoną niedzielę w doborowym towarzystwie oby więcej takich wyjazdów Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BASTARS Opublikowano 9 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Ja z mojej strony, także chciałbym podziękować wszystkim obecnym, zobaczyło się też coś nowego i ciekawej kawałek historii opowiedział przewodnik, nie tylko w środku ale i opowiadał ciekawie po zwiedzaniu. Do zobaczenia na Nysie S.P. Poniżej też kila shotów z komóry 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 9 godzin temu, CzAkSs napisał: wiedział ze nie przejada wszyscy na raz ,więc ładnie zjechał na zatoczkę pierwsza klasa !! Bo to nie odcinek Top Gear, żeby zostawić swoich towarzyszy Fajna trasa, pusto na drodze i płynnie się leciało. Może poprawią nawierzchnie i przede wszystkim oznakowanie w rejonie takich turystycznych atrakcji. W drodze powrotnej mila niespodzianka - otwarta obwodnica Nysy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 12 godzin temu, CzAkSs napisał: francuz za prowadzenie nas w kolumnie aut, zero problemów wszystko miał pod kontrola wiedział ze nie przejada wszyscy na raz ,więc ładnie zjechał na zatoczkę pierwsza klasa !! bez pośpiechu ale spokojnie do celu mi tam się jechało dzisiaj rewelacyjnie. Francuz zostajesz mianowany na prowadzenie kolumn w przyszłości , profi robota Dzięki za wspólny wyjazd i foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Muszę załatwić niebieskiego koguta na dach i możemy podróżować :-) dobrych nawigatorów już mam Cieszę się, że tak sprawnie poszło. Jeszcze raz dzięki ludkom którzy pojawili się na wycieczce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 No właśnie Francuz był tylko narzędziem w naszych rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 56 minut temu, Francuz napisał: Muszę załatwić niebieskiego koguta na dach i możemy podróżować :-) dobrych nawigatorów już mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 dalej mam lacha z sytuacji na parkingu (w roli głównej pan z e60 i fura konika hehehe) Hahaha.. Ja dzis tez sie z tego smialem."Zlocik jakis?" Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dnia 9.07.2017 o 22:34, Szpadyzor71 napisał: Postaram się coś skleić z tego co nakręciłem jak znajdę chwilę czasu. No i jak tam Spielberg ? Będzie coś? Piwo i popcorn naszykowane :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Materiał jest, tylko czasu ciągle brak... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi