Beton Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Dajesz wlepe na klape follow me i ciśniemy :-) juz zglodnialem. Wybieraj, hehe http://www.oberza-prl.pl/index.php?id=4Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 No Beti, ale ześ mnie zaymponował w tej chwyly :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Start o 9.00 z Bielan. Macie pomysł na konkretne miejsce startu? Beton to w Czechach to ten spacer w chmurach czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 nie to nowa atrakcja , jutro ją otwierają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 3 godziny temu, Beton napisał: W drodze do Osówki jest mega dobra i klimatyczna knajpa: Oberża PRL Schabowy wielkości głowy znam , polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba 2. Francuz & Skrzat 3. Szpadyzory 4. Betoniasty 5. BASTARS (a i pozwiedzam z Wami.) 6. PRZEMO&EDZIA 7. konik 8.Mirek i Marta 9.Ania I Antonina 10. Piotr 30 km są błędne skały: http://www.ziemia-klodzka.pl/bledne-skaly-labirynty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Błędne Skały świetny pomysł. Wejście i zejście szlakiem z Karszowa to max 2,5 h przy zerowej kondycji, także praktycznie dla każdego. Jeśli większość by reflektowała to trzeba ustalić plan dnia i wycieczka jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Czyli co? Czechy, Błędne Skały i Osówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Chyba za dużo, dałem tylko kontr-propozycje dla "miasta na drzewach " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Nie zdążymy w jeden dzień. Trzeba wybrać dwie opcje, żeby z niczym się nie śpieszyć w ciągu dnia. Osobiście bralbym Błędne Skały. Zresztą druga opcja jest dla chętnych, taki dodatek, przymusu przecież nie ma :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Czy ktoś będzie miał wolne miejsce w aucie dla jednej osoby i chciałoby mu sie zabrać mnie z okolic factory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 To jakaś ankieta, czy "odgórna" decyzja? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptu Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba 2. Francuz & Skrzat 3. Szpadyzory 4. Betoniasty 5. BASTARS (a i pozwiedzam z Wami.) 6. PRZEMO&EDZIA 7. konik 8.Mirek i Marta 9.Ania I Antonina 10. Piotr 11. ptu (na 90%) - 10% bo możliwe, że wybiorę się ze znajomymi na Raceism ale są na to małe szanse @blazej3131 mieszkam na granicznej za factory i jechałbym sam więc mógłbym Cię zgarnąć. Do środy określę się czy na 100% jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 2 godziny temu, Beton napisał: To jakaś ankieta, czy "odgórna" decyzja? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Nie ma odgórnie, zrobimy jak większość będzie chciała :-) niech ludki z listy sie wypowiedza. Narazie 9.00 wyjazd z Bielan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Nie ma odgórnie, zrobimy jak większość będzie chciała :-) niech ludki z listy sie wypowiedza. Narazie 9.00 wyjazd z Bielan.Jeżeli miałyby być Czechy bądź te Skały to radziłbym może o 8 Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 39km od Osówki jest jeszcze fenomenalne skalne miasto, Adršpach. Byłem i się zachwyciłem. Chyba podobne do błędnych skał. Łażenia + wycieczka łódkami to dla miłośników mięśnia piwnego to jakieś 5h. Nam spokojnym tempem zajęło 4,5h. Rezygnując z łódek to będzie ok 1h mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba 2. Francuz & Skrzat 3. Szpadyzory 4. Betoniasty 5. BASTARS (a i pozwiedzam z Wami.) 6. PRZEMO&EDZIA 7. konik 8.Mirek i Marta 9.Ania I Antonina 10. Piotr 11. ptu (na 90%) - 10% bo możliwe, że wybiorę się ze znajomymi na Raceism ale są na to małe szanse 12. Madziulka, Krzysiek i Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba 2. Francuz & Skrzat 3. Szpadyzory 4. Betoniasty 5. BASTARS (a i pozwiedzam z Wami.) 6. PRZEMO&EDZIA 7. konik 8.Mirek i Marta 9.Ania I Antonina 10. Piotr 11. ptu (na 90%) - 10% bo możliwe, że wybiorę się ze znajomymi na Raceism ale są na to małe szanse 12. Madziulka, Krzysiek i Mateusz 13. Kosiator PS. teraz Kosa już nie masz wyjścia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Forest słyszałem, że nie możesz zabardzo powozić, jak chcesz ja mam 3 miejsca i Francuz y 2 tak że transport jest jak by co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Już mu mówiłem, ale marudzi coś ostatnio. Błażejka ktoś by zgarnał, kto na Wro będzie wracać? Edytowane 5 Lipca 2017 przez Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 7 minut temu, Francuz napisał: Już mu mówiłem, ale marudzi coś ostatnio. A ja Ci mówiłem, że okulary które teraz noszę wyrabiałem w 2003 roku i są takie słabe, że muszę podejść na metr by odróżnić e92 od Jelcza ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Załóż sobie opaskę pirata od Kuby a na drugie oko soczewke i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba 2. Francuz & Skrzat 3. Szpadyzory 4. Betoniasty 5. BASTARS (a i pozwiedzam z Wami.) 6. PRZEMO&EDZIA 7. konik 8.Mirek i Marta 9.Ania I Antonina 10. Piotr 11. ptu (na 90%) - 10% bo możliwe, że wybiorę się ze znajomymi na Raceism ale są na to małe szanse 12. Madziulka, Krzysiek i Mateusz 13. Kosiator 14.. Kandyn i Ola Ja wracam do wro, więc Błażejku mogę Cię zabrać Tylko jak zaczniesz narzekać, że coś stuka mi w napędzie to od razu wysiadasz Masz cały czas jechać usmiechniety i zachwycać sie moim bolidem młodzieży wiejskiej Napisz mi tylko skad mam Cie zgarnąć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba 2. Francuz & Skrzat 3. Szpadyzory 4. Betoniasty 5. BASTARS (a i pozwiedzam z Wami.) 6. PRZEMO&EDZIA 7. konik 8.Mirek i Marta 9.Ania I Antonina 10. Piotr 11. ptu (na 90%) - 10% bo możliwe, że wybiorę się ze znajomymi na Raceism ale są na to małe szanse 12. Madziulka, Krzysiek i Mateusz 13. Kosiator 14.. Kandyn i Ola 15. CzAkSs&Marzenka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 2 minuty temu, CzAkSs napisał: 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba 2. Francuz & Skrzat 3. Szpadyzory 4. Betoniasty 5. BASTARS (a i pozwiedzam z Wami.) 6. PRZEMO&EDZIA 7. konik 8.Mirek i Marta 9.Ania I Antonina 10. Piotr 11. ptu (na 90%) - 10% bo możliwe, że wybiorę się ze znajomymi na Raceism ale są na to małe szanse 12. Madziulka, Krzysiek i Mateusz 13. Kosiator 14.. Kandyn i Ola 15. CzAkSs&Marzenka to gdzie zbiórka w końcu? i na czym stanęło co zwiedzamy gdzie, za ile ,co jemy gdzie i kto stawia hehehe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi