bajera Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 witam posiadam e-30 dzis kupilem m30b35 + org skrzynie + sanki prosze o jakies rady co do swapu, jaką wstawic chlodnice, co z walem i najwazniejsze jak spiac instalacje zeby to wszystko działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Zapytaj KOSE . Dużo wie na ten temat i ma fajne stronki o swapach e30. Mam tez nr tel do gościa z polkowic który właśnie to robi ale nie bede na forum dawał to jak coś to napisz maila do mnie woje24@wp.pl . Ja też sie interesuje tym tematem ale wsadzam 3.6 od M5 e34(mam już graty ale nie zaczełem jeszcze). Pisz jak tam postępy. Jakie problemy co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Po peirwsze ztreba nowe lapy... Polecam kupic z e30.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 wal musisz skrocic, instalacja potrzebna od wtryskow po kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi