Kosa Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 czy jest jakiś miarodajny sposób sprawdzenia przepływki ? nie wywala błędów, nie szarpie, nie gaśnie, po odpięciu na włączonym silniku brak reakcji (zafalowania obrotami), wydaje mi się że brakuje trochę mocy czy szeroko opisywany w internecie test na 4th biegu cokolwiek powie (jeżeli ekonomizer nie idzie na max) ? jakie wartości ma pokazywać w INPA ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 W tym silniku wraz ze wzrostem obrotów zmienia się wartość 'mass flow", analogicznie na wolnych parametr ten powinien byc na niezmienionym poziomie. Wartości w inpie są różne w zależności jak komputer poustawia nastawy, dlatego niema jednoznacznej odpowiedzi ile to powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 podepnę sobie INPE w czasie jaszdy i zgram co pokazuje... ale czy powinna byc reakcja na odpiecie wtyczki na włączonym silniku ? może szukam dziury w całym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 M52b28 silnik nagrzany pracuje, odpięcie przepływki - zero reakcji, podpięcie - na sekundę spadają obroty i wraca do normalnej pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Masz walnieta przeplywke ? ;-) hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Fachowiec mowil że nie ma błędów Jak porównujesz do S50 to dlatego słabo idzie jedz na hamownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Fachowiec mowil że nie ma błędów Jak porównujesz do S50 to dlatego słabo idzie jedz na hamownię Moze cos w tym jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 @Piotr mam tak samo, zero błędów, w inpie widać że pracuje, ale jakie wartości dokładnie powinna mieć to nie sprawdzałem. Jechałem niedawno na odpiętej to przyspiesza według mnie tak samo, tylko że jak dam pełny but to na wyższych obrotach szarpie czyli chyba tak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Póki jedzie to olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi