Daro666 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam Panowie, mam pytanko, czy jest na forum ktoś z Wrocławia z programem diagnostycznym kto mógłby podjechać z kompem do BMW E39 2,8i (LPG/Automat) Pilne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 @Kamcio nie z wrocka, ale często jest we wrocku, pisz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Mogę będę pod koniec tygodniaWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Dnia 6.06.2017 o 12:34, Kamcio napisał: Mogę będę pod koniec tygodnia Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cześć, będziesz na dniach we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Z tego co wiem to ma urlop, masz numer u niego na stronach dzwoń, tak go złapiesz najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 To jak ma urlop to nie będę mu zawracał d**y. Odezwie się po urlopie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Dnia 6.06.2017 o 12:34, Kamcio napisał: Mogę będę pod koniec tygodnia Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cześć, wybierasz się w najbliższych dniach do Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Dzwońcie sobie do niego, jest już po urlopie, raczej rzadko tu zagląda przez brak czasu, ale telefony już odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi