anthony Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Hej, dzień dobry wszystkim na forum. To mój pierwszy post i od razu chciałem spytać czy ktoś wie coś na temat tego autka, lub widzi coś w opisie co mogłoby być alarmujące? Chętnie bym je zobaczył, ale mam kawał drogi, być może jest coś co je dyskwalifikuje. Pozdrawiam http://allegro.pl/bordowa-e46-318i-118ps-sedan-z-niemiec-oplacona-i6843189334.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Kierownica świeżo obszyta. boczek fotela kierowcy świeżo napraiwany. Jak nie masz do niej 20 km to odpuść sobie z góry oferty handlarzy, szkoda na nich paliwa i nerwów. Szukaj od kogoś prywatnego, który trochę pojeździł i po prostu przesiada się na nowszy - naprawdę lepiej na tym wyjdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthony Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Wielkie dzięki za odpowiedź, myślałem, że więcej osób się wypowie. Niemniej uwagi celne i sobie zapamiętam na przyszłość Akurat generalnie omijam komisy długim łukiem i zazwyczaj kupuję od ludzi, którzy przynajmniej wykazują szczątkową sympatię do swojego samochodu a także wiedzę. Tak więc szukam dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi