atmc2511 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Mam prośbę, czy ma ktoś może rozpiskę pinów wtyczki ECU do e39 M57 (525d), dokładnie chodzi mi o nr pinu przewodu od czujnika temp. silnika, bo chcę podłączyć moduł uławiający rozruch na ciepłym silniku. Z góry dziękuję i pozdrawiam mc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 A to działa też w M57? W tdsach się takie patenty stosowało. Można było też wypiac wtyczkę od czujnika temp i za każdym razem grzał świece. (były dwa czujniki - jeden do wskaźnika w zegarach a drugi do ECU. Wystarczyło wypiac ten od ECU) Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atmc2511 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Podobno tak, bynajmniej jest tak w opisie, ale instrukcja jest bardzo ogólnikowa, a chodzi mi o konkretna rozpiskę pinów z wtyczki ECU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi