MateuszE39 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Panowie rozebrałem ta listwę z wtyczkami do cewek i wszystko wygląda w porządku , jest tam bezpiecznik na kabelku od masy 5v nie wiem czy fabrycznie tam jest czy ogólnie nie ma takiego bezpiecznika ?Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Wieczorem mogę zerknąć czy mam coś takiego u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszE39 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Wieczorem mogę zerknąć czy mam coś takiego u siebie.Będę wdzięczny Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Tak u mnie wygląda Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszE39 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Tak u mnie wygląda Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu TapatalkaNo to u mnie całkiem inaczej , wymieniłem wiązkę i po temacieWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszE39 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Panowie , jeszcze jedna prośba do was , dziś wróciłem z kompa , błędów z zaplonami już nie ma A pozostały dwa - czujnik temperatury powietrza dolotowego-zawor odpowietrzania zbiornika paliwa Ten pierwszy błąd ma wpływ na pracę silnika czy nie ? Chodzi mi o spalanie itp Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Na pewno ma.Każde przekłamanie czujników od powietrza lub paliwa ma wpływ na spalanie,bo to jego dwa podstawowe składniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi