cziko Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Mam problem z prawą lampa w klapie- brak zasilania w pozycyjnej (diodowa). Czytałem szukałem ale nic nie znalazłem konkretnego. W lampie działa tylko światło wsteczne i przeciwmgłowe, dioda nie bo brak zasilania Brak zasilania jest na przewodzie szarym z czarnym paskiem Podobno w zawiasie lub koło są kostki i tam się kabelki wygniataja i pękają. Teraz pytanie koło którego i czy te kostki są w zawiasie czy pod sufitem tapicerki czy pod plastikami klapy? Może jeszcze jakieś słabe punkty znacie? Pozdrawiam Edytowane 3 Czerwca 2017 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszE39 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Sprawdź zawias od strony pasażera górne w klapie ściągnij ten plastik i myślę że tam będzie problem jeżeli wiązka jest w porządku sprawdź po drugiej stronie Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Wiec okazało się ze kabelek od świateł w zawiasie pękł (pod plastikiem ) po prawej stronie. Do zabiegu trzeba było zdjąć duży plastik między zawiasami pod szybą, osłony kabli plastikowe wraz z prowadnicami x2 by jakoś ruszyć się w "dachu", osłonę głośnika i głośnik w dachu. Nowy kabelek pociagniety i wszystko hula. Żadnych kostek w klapie nie ma - bajki internetowe !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi