Brzoza Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Wyjazd był bardzo sympatyczny więc lepiej powspominajmy jak było w zoo czy w Maku? fotki mile widziane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ja też nie mogłem, choć szykowałem się na ten dzień. Uważam, że faktycznie mało osób sie w to angażuje, ale to już każdego wybór. Niemniej czasem może być tak, że akurat tego dnia komuś może nie pasować, a następne za pół roku. Większość z nas pracuje i ma różne obowiązki oprócz forum i to zrozumiałe. Stąd wydaje mi się, że sposobem na zwiększenie frekwencji jest dołożenie do kalendarza choćby jeszcze jednej takiej imprezy dla dzieci np w sierpniu. Jak będą 3 terminy to większa szansa, że komuś będzie pasować jak nie ten to inny. Oczywiście pod warunkiem, że ktoś chce, bo tak to zawsze inne rzeczy będą ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Dnia 12.06.2017 o 00:22, Brzoza napisał: oczywiście nie wszystko było tak jak byśmy chcieli, Amanda...szkoda mi tej dziewczynki ale na szczęście udało się ogarnąć temat i mogliśmy spokojnie odwieźć dzieciaki. Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia wkrótce. A co tam się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 41 minut temu, Touras napisał: sposobem na zwiększenie frekwencji jest dołożenie do kalendarza choćby jeszcze jednej takiej imprezy Nie było by problemu, żeby było ich wiecej, ale wtedy byśmy zbankrutowali. Na razie nie ma gdzie zrobić Otwarcia Sezonu, a to wydarzenie reperowalo nam budżet ktorym dysponujemy na dwie imprezy w roku dla Dzieciaków. Tymczasem radzimy sobie jakoś wplatami z dobrego serca, a nie wejściówką, np z O.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 No rozumiem. A może tutaj otwarcie? http://akademiakierowcy-odtj.pl/kursy/wynajem-obiektu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Turas można powiedzieć że chyba troszkę daleko, ale pomysł był i to się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Annaantonina Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ja chcialam przeprosic wszystkich za moja nieobecnosc,ale w sobote zepsulo sie sprzeglo w mojej staruszce.niestety jeszcze nie jezdzi...mam nadzieje zobaczyc Was na spotkaniu pod koniec miesiaca.Pozdrawiam AniaSent from my STV100-4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Annaantonina Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Padlo sprzegloSent from my STV100-4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 20 minut temu, Annaantonina napisał: Padlo sprzeglo Sent from my STV100-4 using Tapatalk Jesteś rozgrzeszona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 3 godziny temu, Touras napisał: No rozumiem. A może tutaj otwarcie? http://akademiakierowcy-odtj.pl/kursy/wynajem-obiektu/ Tam odbyły się już dwa Otwarcia Sezonu Grupy Zachód. Byłem rok temu, miejsce super ale niestety zbyt daleko od Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 6 godzin temu, Touras napisał: A co tam się stało? A nic takiego?kiedyś opowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 A może na lotnisku w Oleśnicy. Kiedyś był poruszany ten temat i kilka osób z forum było zorientowanych w tej sprawie i twierdziło, że długa droga do tego, aby coś tam zorganizować. Długo nic sie tam nie działo (po za przejazdami na dziko w zime) Ostatnio zorganizowano tam dwa razy (przynajmniej o tylu wiem) zawody KJS, więc może coś się zmieniło w sprawie oragnizacji czegoś na tym lotnisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Sprawdzone Kamil, no i odradzone przez osobę z pierwszego źródła , oczywiście jest możliwość wynajęcia toru ale kaucja przepada z byle przyczyny. Nie chcemy ryzykowac tak dużej sumy. Druga sprawa to skargi mieszkańców, przyjazdy policji itd Miejsce i potencjał są ale jak zwykle są i schody. Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Lotnisko w Oleśnicy jest teraz własnością Agencji Mienia Wojskowego. Rozmawiałem z Mikołajem z WLTA. Oleśnica jako teren jest OK ale: o drifterach mozna zapomnieć. Okoliczna ludność potrafi przyjechać z pretensjami, że za głośno. Wysyłali juz skargi do AMW a ostatnio puścili skargę bezpośrednio do Ministerstwa. Blisko lotniska mieszka policjant w czynnej służbie któremu przeszkadza hałas - jeden pisk opon i zjadą się wszystkie pały z Olesnicy. Mikołaj kilka razy musiał wracać po imprezach w związku z telefonami z AMW, że zostały jakieś papierki, itd. Albo posprzątasz dokładnie teren albo kaucja przepada (przeszło 3 tyś. zł). Uszkodzisz asfalt - kaucja przepada. Pierniesz za głośno - wpada antyterrorka, nadleśnictwo, obrońcy środowiska i ugrupowania lewicowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Skoro takie z nich taborety to niech im ten "tor" dalej gnije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Pod Sobótką nie da się zrobić? Byłem tam z @Nev, @Chacko e30 i paroma innymi osobami na jakimś spocie, gdzie policja wiedziała o wydarzeniu i nawet pozwoliła palić kapora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 29 minut temu, Pawel4freak napisał: Pod Sobótką nie da się zrobić? Byłem tam z @Nev, @Chacko e30 i paroma innymi osobami na jakimś spocie, gdzie policja wiedziała o wydarzeniu i nawet pozwoliła palić kapora. Jakiś konkretny adres masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 @cziko https://www.google.pl/maps/@50.8915806,16.7394862,3a,75y,315.36h,82.79t/data=!3m6!1e1!3m4!1sXXmPwG-2ePEOwZgztsBmew!2e0!7i13312!8i6656 Jak dla mnie trzeba by dogadać się tylko z policją czy można coś takiego zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Pablo i Seba dzieki za szczegółową odpowiedz. Myslalem, ze tam sie cos zmieniło, ale widze ze beton jak byl, tak jest. Na KJS-ach wpisowe bylo chyba 150zl, wiec na kaucje mieli bo aut uczestniczacych bylo naprawde duzo.Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi