CzAkSs Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 6 godzin temu, Piotr napisał: LISTA WPŁAT za bilety do ZOO 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) - ZAPŁACONE (4) 2. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 2 bilety - ZAPŁACONE 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy - ZAPŁACONE 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i 2 bilety do zoo - ZAPŁACONE 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety - ZAPŁACONE 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 3 bilety) - ZAPŁACONE 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 8. BASTARS (3miejsca 1 bilet) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) - ZAPŁACONE 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) - ZAPŁACONE 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy Miejsca: 25 Bilety: 20 - dorośli, 3 ulg - dzieci + Kamcio Osób do przewiezienia będzie chyba 17 , także mamy zapas miejsc To gitara pewnie jeszcze ktoś przyjedzie nie wpisany na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 LISTA WPŁAT za bilety do ZOO 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) - ZAPŁACONE (4) 2. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 2 bilety - ZAPŁACONE 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy - ZAPŁACONE 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i 2 bilety do zoo - ZAPŁACONE 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety - ZAPŁACONE 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 3 bilety) - ZAPŁACONE 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 8. BASTARS (3miejsca ) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) - ZAPŁACONE 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) - ZAPŁACONE 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy Miejsca: 25 Bilety: 19 - dorośli, 3 ulg - dzieci + Kamcio Osób do przewiezienia będzie chyba 17 , także mamy zapas miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 LISTA WPŁAT za bilety do ZOO 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) - ZAPŁACONE (4) 2. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 2 bilety - ZAPŁACONE 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy - ZAPŁACONE 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i 2 bilety do zoo - ZAPŁACONE 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 4 bilety - ZAPŁACONE 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 3 bilety) - ZAPŁACONE 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 8. BASTARS (3miejsca ) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) - ZAPŁACONE 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) - ZAPŁACONE 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy Miejsca: 25 Bilety: 21 - dorośli, 3 ulg - dzieci + Kamcio Osób do przewiezienia będzie chyba 17 , także mamy zapas miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 a już do żony dzwoniłem, że ZOOodwiedzimy z dziećmi w niedzielę, ale niestety służba Ale, żeby nie było to staję na wysokości zadania i robię przelew Życzę wszystkim udanej zabawy i ładnej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Niestety ja też nie dam rady, robota nie pozwala... Ale oczywiście grosz od siebie też dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) - ZAPŁACONE (4) 2. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 2 bilety - ZAPŁACONE 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy - ZAPŁACONE 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i 2 bilety do zoo - ZAPŁACONE 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 4 bilety - ZAPŁACONE 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 3 bilety) - ZAPŁACONE 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby -ZAPŁACONE 8. BASTARS (3miejsca ) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) - ZAPŁACONE 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) - ZAPŁACONE 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy - ZAPŁACONE Miejsca: 25 ZAPŁACONE bilety: 21 + 3x ulgowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) - ZAPŁACONE (4) 2. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 2 bilety - ZAPŁACONE 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy - ZAPŁACONE 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i 2 bilety do zoo - ZAPŁACONE 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 4 bilety - ZAPŁACONE 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 3 bilety) - ZAPŁACONE 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby -ZAPŁACONE 8. BASTARS (3miejsca ) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) - ZAPŁACONE 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) - ZAPŁACONE 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy - ZAPŁACONE 12. viviek - 3 miejsca, 2 normalne ( już wysyłam przelew) Miejsca: 28 ZAPŁACONE bilety: 21 + 3x ulgowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Wstrzymywałem się do ostatniej chwili, ale już wiem, że nie dam rady w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Można jeszcze puścić przelew na wejściówke czy już za późno? Edytowane 9 Czerwca 2017 przez blazej3131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CzAkSs Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Panowie oraz Panie sytuacja wygląda tak po ZOO walimy do Oławy tam mamy co nieco dogadane w Mc'Donaldzie. Mc'Donald obchodzi 25 urodziny w weekend maja być animatorki(malowanie twarzy, zajmują dzieciaki) wiec wszystko się ładnie układa w całość,miejsca do zaparkowania jest od groma. Menager poinformowała, że nie ma możliwości rezerwacji więc nie ma możliwości zarezerwować 40 miejsc ,ale damy rade. Połowa będzie gadać, druga połowa będzie jarać więc powinniśmy dać rade. W niedziele z rana mamy potwierdzić, że będziemy. Jeżeli ktoś będzie mieć wolne auto bez dzieciaków to może z Marzeną wcześniej pojechać aby ogarną temat wolnych stolików ma być ładna pogoda więc mogą być na dworze siedzenia. wszystkim pasuje? oby tak bo już przyklepane 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 z pizzeriami był problem z rezerwacja w okolicach hali ludowej nikt nie chciał zarezerwować ,a na kilka placków za długo byśmy czekali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 1 godzinę temu, blazej3131 napisał: Można jeszcze puścić przelew na wejściówke czy już za późno? Nigdy nie jest za późno :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Można jeszcze puścić przelew na wejściówke czy już za późno? Bilety chyba beda kupowane w niedziele rano, wiec chyba jeszcze zdążyszWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Piotr puściłem przelew za jeden normalny przed chwilą. Dojdzie w poniedziałek jeśli chce wyśle Ci potwierdzenie przelewu bardzo prosze uwzględnij mnie przy kupnie biletów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Byłem u menagera parkingu. Potwierdził moje myśli: że chociaż że niedziela to nie powinno być problemu ok 10g dla 15 samochodów, najwyżej obok siebie wszyscy nie będą stali - tyle powiedziałem ze będzie. Rodzaj rezerwacji taśmami i kartkami odpada. Nas nie będzie więc bawta się dobrze. Ps. Dzień na ZOO wybrany najgorszy z najgorszych, tam chodzi się w dni pracujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Jeżeli jest jeszcze możliwość kupna biletu to ja bym też chciał jeden. Przelew dzisiaj zrobię i jeszcze dzisiaj powinienem dojść. Niezależnie, czy uda się z biletem do ZOO przyjadę rano do Oławy pomóc z transportem. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Panowie proszę o informację czy dzieci się pomieszczą w samochodach. Jestem we Wrocławiu koło ZOO i jeśli mam jechać i wracać na pusto to spotkamy się na miejscu, oczywiście później mogę odwieźć dzieciaki do olawy jakby ktoś nie mógł wracać. Jeśli natomiast będzie za mało miejsc to oczywiście zgłoszę się z rana pod LidlaWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) - ZAPŁACONE (4) 2. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 2 bilety - ZAPŁACONE 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy - ZAPŁACONE 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i 2 bilety do zoo - ZAPŁACONE 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 4 bilety - ZAPŁACONE 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 3 bilety) - ZAPŁACONE 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby - ZAPŁACONE 8. BASTARS (3miejsca ) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) - ZAPŁACONE 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) - ZAPŁACONE 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy - ZAPŁACONE 12. viviek - 3 miejsca, 2 normalne ( już wysyłam przelew) - ZAPŁACONE Miejsca: 28 ZAPŁACONE bilety: 23 + 3x ulgowy Bilety grupowe można kupić tylko w dniu wejścia, niestety, więc będę o 8.45 w niedzielę biwakował przed kasami Jeżeli ktoś wpłacił dzisiaj to także mogę kupić dla niego bilety ale proszę potwierdzenie przelewu na PW, bo nie wiem czy banki dzisiaj księgują wpłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) - ZAPŁACONE (4) 2. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 2 bilety - ZAPŁACONE 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy - ZAPŁACONE 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i 2 bilety do zoo - ZAPŁACONE 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 4 bilety - ZAPŁACONE 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 3 bilety) - ZAPŁACONE 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby - ZAPŁACONE 8. BASTARS (3miejsca ) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) - ZAPŁACONE 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) - ZAPŁACONE 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy - ZAPŁACONE 12. viviek - 3 miejsca, 2 normalne ( już wysyłam przelew) - ZAPŁACONE 13. Kamil_89 - 3 miejsca, 1 normalny - ZAPŁACONE Miejsca: 31 ZAPŁACONE bilety: 24 + 3x ulgowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Kamcio napisał: Panowie proszę o informację czy dzieci się pomieszczą w samochodach. Jestem we Wrocławiu koło ZOO i jeśli mam jechać i wracać na pusto to spotkamy się na miejscu, oczywiście później mogę odwieźć dzieciaki do olawy jakby ktoś nie mógł wracać. Jeśli natomiast będzie za mało miejsc to oczywiście zgłoszę się z rana pod Lidla Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Licząc 2 miejsca a nie 3 w niektórych autach, żeby nie było ciasno to wolnych miejsc jest 19 (oprócz Ciebie) , potrzeba 16 miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Licząc 2 miejsca a nie 3 w niektórych autach, żeby nie było ciasno to wolnych miejsc jest 19 (oprócz Ciebie) , potrzeba 16 miejsc.Jakby się coś zmieniało to jestem oczywiście zwarty i gotowy telefon wszyscy do mnie mają Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Skoro zostajesz to od 6 rano możesz zająć kolejkę w ZOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 1. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 2 bilety - ZAPŁACONE 2. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy - ZAPŁACONE 3.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i 2 bilety do zoo - ZAPŁACONE 4. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 4 bilety - ZAPŁACONE 5. Maris i Brzoza (2 miejsca, 3 bilety) - ZAPŁACONE 7. BASTARS (3miejsca ) 8. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) - ZAPŁACONE 9. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) - ZAPŁACONE 10. Kamcio - 1 bilet ulgowy - ZAPŁACONE 11. viviek - 3 miejsca, 2 normalne ( już wysyłam przelew) - ZAPŁACONE 12. Kamil_89 - 3 miejsca, 1 normalny - ZAPŁACONE 13. blazej3131 - 1 normalny - ZAPŁACONE Miejsca: 25 ZAPŁACONE bilety: 18 + 2x ulgowy Niestety Ania miała powazną awarie "babci" i nie dojedzie do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Jeśli moge to przyjade już do zoo ale mogę pomóc w odwiezieniu dzieciaków. Niestety do 23 będe w pracy dzisiaj. Stąd pytanie gdzie i o której na miejscu sie widzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 To zależy o której przyjadą , o po 9 tej zabierają dzieci z Oławy, więc będą przed 10ta. Więc powiedzmy 9.45 przed wejściem do ZOO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi