mp240 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 7 godzin temu, Francuz napisał: Moja nieobecność zrewanżowałem wpłatą na konto DD. Wszystko wskazuje na to, ze poprostu mnie nie będzie. Wplacajcie ludziska, przyjeżdżajcie, pomóżcie nam trochę a zrobimy kolejny piekny gest dla dzieciaków.        Zrobiłem taki sam rewanż pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Annaantonina Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 LISTA (proszę dodać ilość wolnych miejsc w aucie dla dzieci z DD oraz informację ile osób potrzebuje bilety): 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) 2. CzAkSs&Marzenka (niestety nie wiem na 100% czy mogę potwierdzić ale wstępnie oczywiście tak) (3miejsca) 2 bilety 3. konik 4. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy 5.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i poproszę dwa bilety do zoo 6. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety 7. Maris i Brzoza (2 miejsca, 2 bilety) 8. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby Miejsca:14 Bilety: 13 - dorośli, 2 - dziecko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 LISTA (proszę dodać ilość wolnych miejsc w aucie dla dzieci z DD oraz informację ile osób potrzebuje bilety): 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) 2. CzAkSs&Marzenka (niestety nie wiem na 100% czy mogę potwierdzić ale wstępnie oczywiście tak) (3miejsca) 2 bilety 3. konik 4. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy 5.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i poproszę dwa bilety do zoo 6. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety 7. Maris i Brzoza (2 miejsca, 2 bilety) 8. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 9. BASTARS (3miejsca 1 bilet) Miejsca:17 Bilety: 14- dorośli, 2 - dziecko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 LISTA (proszę dodać ilość wolnych miejsc w aucie dla dzieci z DD oraz informację ile osób potrzebuje bilety): 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) 2. CzAkSs&Marzenka (niestety nie wiem na 100% czy mogę potwierdzić ale wstępnie oczywiście tak) (3miejsca) 2 bilety 3. konik 4. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy 5.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i poproszę dwa bilety do zoo 6. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety 7. Maris i Brzoza (2 miejsca, 2 bilety) 8. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 9. BASTARS (3miejsca 1 bilet) 10. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) Miejsca: 20 Bilety: 16 - dorośli, 2 - dziecko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nie wiem jeszcze, czy uda mi się uczestniczyć w całym wydarzeniu, ale postaram się chociaż pomóc w transporcie i finansowo. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinxxx666 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Hej. Jestem tu pierwszy raz. Jestem z Wrocławia. Mam sasiada w zoo wiec moze mnie wpuscic autem do srodka. Moge podjechac do Oławy sam wiec bede miał 4 miejsca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 nie zawitam jak zawsze z braku czasu ale poszła wpłata na konto chociaż tyle pomogę pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
respectum Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Hej, Czy dla dzieciaków trzeba ogarnąć jakieś foteliki itp.? W jakim są wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 A ilu opiekunów będzie bo tez dla nich trzeba doliczyć miejsca w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Przeważnie są 2 wychowawczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 LISTA (proszę dodać ilość wolnych miejsc w aucie dla dzieci z DD oraz informację ile osób potrzebuje bilety): 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) 2. CzAkSs&Marzenka (niestety nie wiem na 100% czy mogę potwierdzić ale wstępnie oczywiście tak) (3miejsca) 2 bilety 3. konik 4. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy 5.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i poproszę dwa bilety do zoo 6. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety 7. Maris i Brzoza (2 miejsca, 2 bilety) 8. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 9. BASTARS (3miejsca 1 bilet) 10. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) 11. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) Miejsca: 23 Bilety: 17 - dorośli, 2 - dziecko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Aktualizacja: LISTA (proszę dodać ilość wolnych miejsc w aucie dla dzieci z DD oraz informację ile osób potrzebuje bilety): 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) 2. CzAkSs&Marzenka (niestety nie wiem na 100% czy mogę potwierdzić ale wstępnie oczywiście tak) (3miejsca) 2 bilety 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i poproszę dwa bilety do zoo 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 2 bilety) 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 8. BASTARS (3miejsca 1 bilet) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) Miejsca: 23 Bilety: 17 - dorośli, 2 - dziecko Jest na styk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Dla nas zostaną kupione bilety grupowe dlatego: UWAGA !! OSOBY z listy proszę wpłacać za bilety do ZOO koniecznie w tytule NICK z forum normalny: 35,00 zł ulgowy: 25,00 zł NAJPÓŹNIEJ do piątku 09 czerwca !! NA konto Credit Agricole: Piotr Leszczyński 49 1940 1076 4969 2749 0000 0000 Oczywiście zapraszamy kolejne osoby do udziału w imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Będę, bilet studencki poproszę (serio) Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 23 minuty temu, Kamcio napisał: Będę, bilet studencki poproszę (serio) Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka A lista ? Czyli masz 3 miejsca wolne ? Studencki czyli ulgowy? To przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Przelewik zrobię z rana tak miejsca będę miał Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 LISTA (proszę dodać ilość wolnych miejsc w aucie dla dzieci z DD oraz informację ile osób potrzebuje bilety): 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) 2. CzAkSs&Marzenka (niestety nie wiem na 100% czy mogę potwierdzić ale wstępnie oczywiście tak) (3miejsca) 2 bilety 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i poproszę dwa bilety do zoo 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 2 bilety) 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 8. BASTARS (3miejsca 1 bilet) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy Miejsca: 26 Bilety: 17 - dorośli, 3 - dziecko + Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Odgrzewam sprawę fotelików lub siedzisk dla dzieci. Moje już nie długo mogą mieć własne pociechy, więc siedziska już dawno przerobiły się na jakieś trociny, a następne - dla wnuków - to jeszcze trochę czasu upłynie. W obecnej sytuacji mogę więc wziąć niestety na tył dzieci powyżej 135 cm wzrostu (w/g znowelizowanych przepisów). Tę sprawę trzeba doprecyzować jeszcze przed wyjazdem, bo będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 LISTA (proszę dodać ilość wolnych miejsc w aucie dla dzieci z DD oraz informację ile osób potrzebuje bilety): 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) 2. CzAkSs&Marzenka (niestety nie wiem na 100% czy mogę potwierdzić ale wstępnie oczywiście tak) (3miejsca) 2 bilety 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i poproszę dwa bilety do zoo 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 3 bilety) 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 8. BASTARS (3miejsca 1 bilet) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy Miejsca: 25 Bilety: 18 - dorośli, 3 - dziecko + Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 13 godzin temu, pidey napisał: Odgrzewam sprawę fotelików lub siedzisk dla dzieci. Moje już nie długo mogą mieć własne pociechy, więc siedziska już dawno przerobiły się na jakieś trociny, a następne - dla wnuków - to jeszcze trochę czasu upłynie. W obecnej sytuacji mogę więc wziąć niestety na tył dzieci powyżej 135 cm wzrostu (w/g znowelizowanych przepisów). Tę sprawę trzeba doprecyzować jeszcze przed wyjazdem, bo będzie . Dom dziecka ma swoje foteliki / siedziska więc luz, nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 LISTA (proszę dodać ilość wolnych miejsc w aucie dla dzieci z DD oraz informację ile osób potrzebuje bilety): 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) 2. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 2 bilety będę na bank!! 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i poproszę dwa bilety do zoo 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 2 bilety) 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 8. BASTARS (3miejsca 1 bilet) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy Miejsca: 26 Bilety: 17 - dorośli, 3 - dziecko + Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 LISTA WPŁAT za bilety do ZOO 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) 2. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 2 bilety - ZAPŁACONE 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy - ZAPŁACONE 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i 2 bilety do zoo - ZAPŁACONE 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 3 bilety) - ZAPŁACONE 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 8. BASTARS (3miejsca 1 bilet) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) - ZAPŁACONE 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) - ZAPŁACONE 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy Miejsca: 26 Bilety: 18 - dorośli, 3 - dziecko + Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Poszedł przelew dla Dzieciaków i za bilety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 LISTA WPŁAT za bilety do ZOO 1. Forest, Młoda, Krzyś, Kuba (brak miejsc, bilety - 2 x dorośli, 2 x dzieci)) - ZAPŁACONE (4) 2. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 2 bilety - ZAPŁACONE 3. Piotr ( 1 miejsce) - 2 bilety norm+ 1 ulgowy - ZAPŁACONE 4.Przemo &EDZIA mam 2 miejsca i 2 bilety do zoo - ZAPŁACONE 5. Szpadyzor & Mal - 3 miejsca - 2 bilety - ZAPŁACONE 6. Maris i Brzoza (2 miejsca, 3 bilety) - ZAPŁACONE 7. Ania i Antonina (1bilet normalny +1ulgowy) wolne miejsaca w aucie 3 osoby 8. BASTARS (3miejsca 1 bilet) 9. pidey + ślubna (3 miejsca, 2 bilety) - ZAPŁACONE 10. Kandyn (3 miejsca, 1 bilet) - ZAPŁACONE 11. Kamcio - 3 miejsca, 1 bilet ulgowy Miejsca: 25 Bilety: 20 - dorośli, 3 ulg - dzieci + Kamcio Osób do przewiezienia będzie chyba 17 , także mamy zapas miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi