donM. Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Cześć, nie widziałem gdzie dodać Lost wiec wleciał tutaj mogę Was drażnić pytaniami ale lepiej przed niż po zakupie E46 320 Ci 170 km 2.2 automatJak sprawuje się ten silnik? Awaryjny? Jak pracuje skrzynia biegów? Warto wziąć automat? Jak ze spalaniem benz + lpg. Jako ze mam spotkać się ze sprzedawca w poniedziałek na obejrzenie autka na co konkretnie zwrócić uwagę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 jesli kupisz zaniedbaną to będzie kupa ale jeśli sprawna dobrze zmieniająca biegi itp itd to będziesz pan zadowolony raczej spalanie zależnie od jazdy ale licz od od 9 do13 litrów benzyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xbmw Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Akurat ta zasada dotyczy każdego egzemplarza- jeśli będzie zadbany to trochę pojeździsz, niezależnie od tego czy bezie to skrzynia manualna czy automatyczna. Ten silnik plus automat zbiera dobre opinie, może nie ma szału jeżeli chodzi o osiągi, ale jest to w miarę bezawaryjna jednostka, spalanie zależy od tego czy robisz trasy czy jazda po mieście. W mieszanej znajomemu spalił 11 litrów bez szaleństw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi