Wojtek Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Chciałem sobie dzisiaj auto umyć, i się okazało że woda z kranu nie leci, na grunwaldzie podobno jest to samo.Wie ktoś może o co chodzi , i ile to potrwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 poszła jedna z głównych central doprowadzających wodę.znając tempo mpwik troszkę to potrwa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1534245,11,item.html na Nowym Dworze tez brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 a u mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 U mnie było tylko trochę słabe ciśnienie przez jakiś czas , też się zastanawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 W centrum tez nie bylo wody... ja w ogole chcialem sie wykompac rano i co..... dopiero ok17.00 naprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi