Duzy Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Witam. Mam problem z jednym błędem ews,gdzie szukać przyczyny w transponderze module ews?dodam,że mam tylko jeden dorabiany kluczyk do auta. Synchronizacja EWS dała tyle,że mogę odpalać teraz auto,ale i tak elektryka się rozłancza co jakiś czas..Kodowanie kluczyka,wymiana EWS czy co mnie ratuje? Nizej print screen z błędem ews.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Jakie auto jaki silniczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 @Broder może poradzi bo u mnie uratował EWS. co prawda był inny błąd bo u mnie nie synchronizował ale efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 co znaczy ze elektryka sie rozlacza ? Co jakis czas tzn co okreslony czas w minutach/godzinach czy co kilka dni bez reguly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duzy Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Silnik m54 w e 46 co znaczy rozłanczanie elektryki? silnik czasem gasnie zapalaja się od nowa kontrolki na zegrze..Tak jak by przekrecic kluczyk na ladowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi