Markus9292 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam Jest może ktoś z Dzierżoniowa lub okolic, kto włączyłby mi ukryte w E46? Jeśli tak to chętnie skorzystam z usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Ale co konkretnego masz na mysli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Znaczy się na liczniku czy kompem chcesz coś aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Światła do jazdy dziennej i jakieś inne pierd....ły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu82 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Najlepiej pojechać na zlocik, dzisiaj do wrocka, jak ktoś będzie miał kompa to spokojnie sobie ogarniesz temat. Zapytam jeszcze znajomego z Dzierży, bo wiem, ze tez coś tam ogarnia, ale nie wiem dokładnie w jakim zakresie. Kasowałem u niego pare razy błędy, więc myślę, ze może i takie rzeczy był by w stanie ogarnąć. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Wczoraj u siebie robilem cuś nie coś ale zdeczka daleko masz kierunki us. DRL nie chcialem. Awaryjne stroboskopy i follow me home tylko przez halogeny i podświetlane tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 W przedlifcie bez xenonów da się włączyć światła do jazdy dziennej bez kierunków US? A skąd jesteś, bo widzę że masz DWR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Da sieWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Podobno sie da sie nie wiem jak ale pewnie wystarczy poczytac z calkiem drugiego konca wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Potwierdzam że się da bo tak mam zrobione u żony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 E46_DRL_przed_liftem.rar Przed kodowaniem w ncs wgrać do spdaten i kodowanie tak samo jak w polifcie i nie będzie kierunków przy drl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dobra już sobie sam poradziłem, okazało się że mam kompa z polifta i nie były żadnego problemu. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi