Xaime91 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 U mnie na 90% krzyzak przy samym dyfrze, ale pewnie i tak nie przestsnie stukac jak wymienie wał ? p.s mozna sama polowke walu wymienic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawirax Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 No jeżeli ma luzy to wymień, może akurat skończy się twój horror , a co kupisz nowy wał ? chyba nie, a używka nie wiadomo jak będzie zwichrowana , jak chcesz mieć pewność że jest okey to lepiej wymienić krzyżak sam , jeżeli on tylko ma luz ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Sie go zdemontuje to sie okaze samo stukanie mnie tak nie wkurza jak to ze szarpie autem przez luz w napędzie po prostu. Czasami ruszam jak paralita jakbym od wczoraj prawko mial ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawirax Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 To daj znać jak coś , ja co jakiś czas będę informował o postępach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 12 godzin temu, Francuz napisał: No panowie, gratuluję zawzięcia :-) Też miałem ten problem, juz nawet nie pamiętam co wtedy wymienilem ( ale coś z gum) Kandyn opowiadał mi juz rok temu na Nysie o swoim problemie. Tak. Ty dawales auto do mechanikow kolo Namysłowa chyba i oni mieli duzo czesci do bmw i Ci wymienili jakies i ustalo stukanie, Dałes mi namiary. Dzwoniłem, ale nie maja juz czesci do e46. Teraz tylko od e90 w gore handluja. 16 godzin temu, jawirax napisał: eżeli np wymieniłeś Skrzynie i dalej jest tak sam objaw czyli skrzynia odpada i nie ma sensu wymieniać na inną, Zle mnie zrozumiales. Skrzynie zmieniłem, ale nie wiem w jakim byla wstanie bo kupilem ja jak juz byla zdemontowana. Rownie dobrze mogla byc w takim stanie jak moja i tylko moglaa mnie zmylic. Nie moglem znalezc skrzyni, ktora byla na aucie w naszej okolicy, a za skrzynia w calej polsce to nie chcialem jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi