cziko Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Witam. Ktoś z Was jeździ jeździł na kormoran ach gamma b2 ? W tym sezonie szału u mnie nie będzie na kole letnim, a zimę trzeba zdjąć i tak patrzę a one mają cenę przystępna. W necie różne opinie że głośne inni że ciche i chwalą czyli jak zawsze czym więcej czytasz tym mniej wiesz :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Siema. Jak chcesz polecieć troche bardziej budżetowo zobacz sobie Barum Bravuris 3hm zamiast tych kormoranow pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 popatrz na Sative to jest budzetowa opona Bridgestone. Miedzy Bridgestone a Sativą mają jeszcze Firestona, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Rozmyślam jeszcze nad infinity lub imperial w rozmiarze 225/35 45 17 Infinity zimę mam i jestem bardzo zadowolony z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) 21 godzin temu, Ans napisał: Siema. Jak chcesz polecieć troche bardziej budżetowo zobacz sobie Barum Bravuris 3hm zamiast tych kormoranow pozdro! X2 polecam Kormorany kiedyś w tesco macałem - tektura, do roweru się nie nadaje. Edytowane 26 Maja 2017 przez ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 5 godzin temu, cziko napisał: Rozmyślam jeszcze nad infinity lub imperial w rozmiarze 225/35 45 17 Infinity zimę mam i jestem bardzo zadowolony z nich. Imperiale miałem u siebie, ale za krotko na nich pojezdzilem bo kupiłem zly profil i musialem je opylic. ?Kolega w bmw ma imperiale teraz i zadowolony. Drugi ma Laufeny i tez smiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xbmw Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Kormoran oraz Barum to typowe budżetówki, w zasadzie niewiele się od siebie różnią jeżeli chodzi o jakość, więc wybrałbym na krótki okres czasu te które bardziej odpowiadają Ci pod względem ceny, szału tak czy inaczej nie będzie jak sam piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi