lumma1 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Występują drgania między 70-80 km/h jak i przy hamowaniu w tym przedziale już skończyły mi się pomysły na przyczynę dodam że -opony nowe -koła wyważone -tarcze nowe zimmerman -klocki nowe -zawiecha niedawno sprawdzana (na zimówkach było to samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Drgania na kierownicy czy buda trzęsie? Miałem taki przypadek w jednym aucie, że trzeslo buda i poduchy tak rozpizgane jak stonka po oprysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 1 godzinę temu, Francuz napisał: Drgania na kierownicy czy buda trzęsie? Miałem taki przypadek w jednym aucie, że trzeslo buda i poduchy tak rozpizgane jak stonka po oprysku. Kiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 a masz gaz/lpg/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 4 minuty temu, mp240 napisał: a masz gaz/lpg/ ? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 a na gazie i na benzynie to samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Przed chwilą, mp240 napisał: a na gazie i na benzynie to samo ? tak prędzej tego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Miałem tak na gazie jak wtryski były zapchane Wymieniłem świece i gazownik zrobił serwis plus dołożył jakiś środek na czyszczenie wtrysków(do baku) i jest teraz w miarę ok od pewnego czasu. Drugi kierunek który bym sprawdził to układ kierowniczy czy wszystko z nim ok. pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 A w jakim stanie masz zaciski ? Jak zmieniałem tarcze zagladales jak wyglądają ? Sprawdź tłoczki . Ja miałem minimalny nalot i tak telepalo że szok... Po zastosowaniu zestawu naprawczego i wyczyszczeniu tłoczyska problem minął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi