KoCureK Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 maltarn, Cześć Mam pytanie, czy jesteś może z Jelcza? Chodzi mi o to, że auto zrobiło kaput pod domem na Psim Polu i szukam kogoś kto podjechałby z kompem i sprawdził co jest. Auto przestało palić. Przy kręceniu już jakby zaskakiwało i gaśnie. Drugi problem to że to jest automat i jakoś nie wiem czym i jak go holować po całym WRO dla podłączenia pod kompa. Jak bylaby możliwość umówienia się u mnie pod domem to oczywiście ile to by kosztowało? Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 maltarn, Cześć Mam pytanie, czy jesteś może z Jelcza? Chodzi mi o to, że auto zrobiło kaput pod domem na Psim Polu i szukam kogoś kto podjechałby z kompem i sprawdził co jest. Auto przestało palić. Przy kręceniu już jakby zaskakiwało i gaśnie. Drugi problem to że to jest automat i jakoś nie wiem czym i jak go holować po całym WRO dla podłączenia pod kompa. Jak bylaby możliwość umówienia się u mnie pod domem to oczywiście ile to by kosztowało? Pozdrawiam Darek Cześć, może sie z Dzikim ugadamy i popatrzymy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Hmm słyszałem ,że ten Zieliński z ul.Oleśnickiej z Jelcza ma kompa i może dojechać do klienta tylko ,że ponoć słono sobie za to życzy. moglibyśmy sobie go do Ciebie zawieść i odwieść ale dzisiaj mam napiety kalendarz a wieczorkiem hmmm GP na Stadionie Olimpijskim wiec ja niebardzo mam czas. Chyba ,że w niedziele? Ale trzeba by sprawdzić czy pompę paliwa masz sprawną(filtr paliwa do wymiany jeśli nie pamietasz już kiedy go wymieniałeś i obejrzeć filtr powietrza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoCureK Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Hmm słyszałem ,że ten Zieliński z ul.Oleśnickiej z Jelcza ma kompa i może dojechać do klienta tylko ,że ponoć słono sobie za to życzy.moglibyśmy sobie go do Ciebie zawieść i odwieść ale dzisiaj mam napiety kalendarz a wieczorkiem hmmm GP na Stadionie Olimpijskim wiec ja niebardzo mam czas. Chyba ,że w niedziele? Ale trzeba by sprawdzić czy pompę paliwa masz sprawną(filtr paliwa do wymiany jeśli nie pamietasz już kiedy go wymieniałeś i obejrzeć filtr powietrza) cześć chłopaki, Miałem komunię (no nie ja dokładnie:) ) w niedzielę i cały week wielkie zamieszanie filtr pow. jest oki, natomiast chyba dni pompy paliwowej były policzone. Była totalna cisza nawet przy odkręconym kurku zbiornika. jednak raz udało mi się zapalić i wtedy coś słyszałem (szumek). Pompka została wymieniona i auto gra i buczy. Widzę, że zawsze tu można na kogoś liczyć na forum. Dzięki jeszcze raz bmw_beer bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi