danielj Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Witam Nie wiem czy podobny temat już był. Gdzie forumowicze zmieniacie swoje opony? Głównie interesuje mnie Wrocław Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Głównie to u wulkanizatora; -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Autopon na legnickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 na długiej tam gdzie są akumulatory świetny spec na trzech wulkanizacjach nie mogli ściągnąć mi stare opony bo to niski profil naciąg runtflaty i po paru minutach mówili nie da rady a gościu ogarnął w 10 min kiedyś pracował na buforowej z skrzyżowaniem ze świeradowska teraz tam jest na swoim no i dobre ceny powiedz że jesteś od dudka z białego touringa e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Opony express na tarnogajskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielj Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Dzięki Sprawdzę Autopon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi