quad4 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Witam, samochód z 98 roku oryginalnie przedlift z b35tub , SWAP na b44tub Wymieniona skrzynia nie dziala, wyrzuca błąd. Skrzynia z polifta 2002 rok Czy winny może być komputer skrzyni biegów egs? Z tego co wyczytałem nie będzie ona działać ze sterownikiem od 4.4 przedlift 99 rok (który posiadam) Sterowniki te są przeznaczone do skrzyń z numerem 1058000020 czyli taka jak moja która została wyjeta z samochodu. Natomiast moja nowa skrzynia ma numer z końcówką 16 . Czy ktoś jest w stanie pomóc mi uruchomić ta skrzynie? Pozostaje kupić mi egs z auta z 2002 roku czy mam jeszcze jakieś opcje ? Edytowane 16 Maja 2017 przez quad4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Może lepiej sformułuje pytanie , jak uruchomić skrzynie z 2002 roku w 1998 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xbmw Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Polecałbym udać się do specjalistycznego warsztatu który zajmuje się automatycznymi skrzyniami biegów, domyślam się że takie podstawowe rzeczy jak dobry olej są już zalane w skrzyni? Na forum widziałem namiar na adres serwisu we Wrocławiu z automatami, można poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi