Tomi89 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witam Potrzebuje pomocy kto wie jak ściągnąć dolna pokrywe od szyberdachu bo musze zerwac materiał i nałożyć nowy czarny a nie da sie tego zrobic bez demontażu. Różne rzeczy pisza na internecie co.jeden to lepszy wiec dlatego pisze tu moze ktos pomoze bo nie wiem czy zeby dobrac sie do tej.klapy nie trzeba calego szyberdachu odkrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 O ile mnie pamięć nie myli to w którymś programie 101 napraw, G.Duda wymienial material i demontował szyber w e36. Chyba odc. 2 sezon 3 https://www.wsteczny.pl/2016/09/15/101-napraw-odc-2-sezon-3-grzegorz-duda/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi89 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Dzięki za pomoc miałes racje po obejrzeniu filmiku juz wiem jak to zdemontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi