maximus Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Proponuje zaglosowac gdzie spotkamy sie w maju ankieta bedzie trwała 5 dni a wyjazd 27 lub czy i 28 maja wszystkie wypowiedzi na temat miejscowości mozna znalesc na linkach ponizej http://forum.maxbimmer.pl/topics10/majowka-i-co-dalej-vt4733.htm?sid=668a83e7058e61848bd24f615c154ae5#38899 http://forum.maxbimmer.pl/topics10/propozycje-miejsc-na-wypad-wiosenny-vt3688.htm pozdr ps wypowiedzcie się na ile dni wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 dni 1 lub 2. zadecydujcie. obydwie opcje są do przyjęcia.pozdrawiam. i czy to na pewno bedzie ostatni weekend maja? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 w sotatni weekend maja jak zwykle spot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ostatni łikend maja spocik (dla mnie byłby pierwszym ze statusem klubowicza)a ja do roboty musze iść :evil: :evil: :evil: [ Dodano: 12 Maj 07, 07:26 ] ale na chwilę napewno się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Ale jak to, bo chyba nie rozumiem, wypad majowy organizuje Maxbimmer? Bo jak tak, to ja o czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Mam małe pytanko: dlaczego w ankiecie nie znalazła się Osówka?Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Jeżeli Majówka miałaby być organizowana przez MAXBIMMER BMW KLUB WROCŁAW, wynik ankiety moze ale nie musi byc brany pod uwage Decyzję podejmie grono klubowiczy i oglosi to na forum ogolnym Sąjuz podejmowane odpowiednie kroki w tym celu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Moze Spot zorganizujecie w Częstochowie.... Tor o ktorym ktos wspominal w innym wątku jest zaraz przed Cz-wa. Co prawda x lat temu wybudowano go dla GoKartów ale jezdzi sie po nim spoko. Poza tym sam pochodze z miasta wielkiej wiezy... we wrocku mieszkam dopiero 5 lat pzodr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ankieta mnie zalamala pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ankieta mnie zalamala pytanie_bmw No ale przynajmniej 3 osoby sa za moim pomyslem hehe, ale i tak zarzad bmw_beer maxbimera sam zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 proponuje przerwać ankietę, proponujemy Osówka - nie było w ankiecie nie wiadomo czemu- termin ( koło połowy czerwca ) i godzina podane zostaną niedługo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 a co jest w Osowce :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 a co jest w Osowce :?: :roll: http://osowka.pl/index2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 eeeeeeee to kozacko tam musi byc sąsząc po zdjeciach <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Bardzo dobra decyzja - tam jest naprawdę ciekawy klimacik Nawet żona wyglądała na zainteresowaną :shock: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi