Danielo Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witam i czy macie pomysł co mogło się stać dziś rano jak jechałem do pracy po przejechanie 20km zaczął dochodził dziwny dźwięk od silnika . Coś jakby metaliczny dźwięk, coś ocierało ( metal o metal ) ale nie był to ciągły dźwięk o dużej częstotliwości i było go słychać tylko o 1.5 do 2.5 tyś obrotów . Jak wracałem z pracy powtórzyła sie sytuacja ale tylko przez chwilę nie wiem co mam o tym myśleć. Czy ma ktoś pomysł co sie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Jaki silnik w jakim samochodzie ?? Nasluchales mniej wiecej skąd dobiega dzwiek poza tym ze z silnika ?? :)) Edytowane 16 Maja 2017 przez Xaime91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielo Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 to jest 2.8 benzyna a dźwięk dobiegał tak jakby z rozrządu ale w 100% nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Może vanos już się domaga regeneracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Może vanos, może łańcuch ? Może napinacz ? najpredzej zdjac pokrywę i sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Albo udać sie do fachowca np. Leo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi