Andrii Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Natknąłem się na reklamę jakiegoś nowego toru w naszej okolicy: http://pixers.ring.gp/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=pixersringgp_launch_Dolnyslask_v2&utm_content=9 Ciekawe czy pozwolą na dryfty czy będzie jak z torem Jastrząb Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Oferta ciekawa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Ciekawe jak będzie wyglądał cały cennik, bo wygląda ciekawie. Edytowane 15 Maja 2017 przez Skwariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Na ten moment to się nie ma co napalać zbytnio, trochę ta cała akcja promocyjna śmierdzi fejkiem jak się nad tym z paroma osobami zagłębiłem Firma Pixers istnieje, ma siedzibę w UK i zajmuje się.... fototapetami i podobnymi To ma być na terenie Krzywej, co już trochę jest dziwne Może zwęszyli zapotrzebowanie i chcą wejść w ciekawą branżę z tymi torami No i czy to serio będzie w miarę sensownie przebudowane, czy tylko oponami wyznaczona trasa? Bo jeśli ceny będą takie niskie, to na konkretną przebudowę obiektu nie ma co liczyć... Poczekamy zobaczymy Edytowane 17 Maja 2017 przez Dymek71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 A ciekawe skąd kasa jeszcze na te super fury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 10 godzin temu, Andrii napisał: A ciekawe skąd kasa jeszcze na te super fury W leasing hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Nie wiem jak ze wszystkimi szczegółami, ale zaczęli działać. Komentarze w necie pochlebne. Muszę przyznać, że sam nalezalem do niedowiarków. Może będzie okazja, żeby się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Pixers to znana we Wrocławiu, prężnie działająca firma, teraz weszli grubo w rożne tematy zagraniczne. Na bank żadna ściema.Znajomy tez tam kilka ujęć robił w trakcie budowy. Powinien byc tor z prawdziwego zdarzenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Wiec można zbierac załogę by wyżyć się na asfalcie legalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 W sumie 19zł/mies za 2 okrążenia, zwłaszcza że niewykorzystane przechodzą na następny miesiąc, to całkiem niezła cena. Na sobotę są vouchery 39zł za 2 okrążenia, chciałbym podjechać, ale akurat sobotę mam zajętą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ja się pisze jak cos na jakiś weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) 33 minuty temu, CzAkSs napisał: Ja się pisze jak cos na jakiś weekend Moje strony. Zostawię rodzinkę w domu i lecim E30 a potem na grilla na działkę do moich starych Edytowane 4 Lipca 2017 przez Lijo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 4 minuty temu, Lijo napisał: Moje strony. Zostawię rodzinkę w domu i lecim E30 a potem na grilla na działkę do moich starych no ba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Tor, kiełbaski, e30, też się pisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 trzeba trochę kaski zostawić bo na dwa okrążenia nie opłaci się jechać do tego jest lipa z driftem bo można tylko godzinkę od 21-22 taką wysłali mi informację na maila podobno tor od driftu bardzo się brudzi i dopiero wieczorem godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 trzeba trochę kaski zostawić bo na dwa okrążenia nie opłaci się jechać do tego jest lipa z driftem bo można tylko godzinkę od 21-22 taką wysłali mi informację na maila podobno tor od driftu bardzo się brudzi i dopiero wieczorem godzina Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dobrze że nie podali maksymalnej prędkości i skrętu kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Znam to miejsce można powiedzieć od podszewki a więc drift jest słaby bo asfalt jeszcze lipa albo generalnie lipa. Ok 30 PLN kosztują dwa okrążenia (2km pętla) toru, są namioty, bawialnie dla dzieci, leżaki i alko. Można polatać różnymi samochodami ale to już trochę droższa sprawa a Pixers to firma z Wrocławia a jedynie żeby nie płacić podatków jest zarejestrowana w różnych miejscach (rajach podatkowych) o torze więcej tutaj: https://pixers.ring.gp/ powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_m4 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Znam chłopaków z Pixers (bliska do mojej branża) - generalnie tor polecam. Obecnie roważam wykup karty członkowskiej, by śmigać po torze w weekendy. Ostatnio byłem na godzinę swoim autem, całkiem fajnie. Następnym razem jednak wolę chyba coś wynająć. Może się wybierzemy większą ekipą sprawdzić w czasówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Flota spoko Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Miałem jechać w tym miesiącu, ale cóż, zamiast na tor, to zajechałem do blacharza Nie wiem czy w tym roku jeszcze damy radę podjechać, ale jakby ktoś się wybierał, to dajcie znać. Może też się skuszę sprawdzić czy mi dobrze auto poskładali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi