Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kandyn Opublikowano 14 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Znalazłem artykuł w którym koles zrobił rozliczenie OC czarno na białym na podstawie swojego fiacika. Pewnie dużo z Was kiedyś wyliczało sobie na rankomacie itp. Wszystko pokazane co najlepiej zaznaczać w poszczególnych pytaniach, aby wyszło najtaniej. Może komuś się przyda http://wulkanista.pl/kto-zaplaci-nizsza-skladke-oc/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Nigdy już nie będę wykupywać ubezpieczenia w przeddzień, tylko minimum dwa tygodnie wcześniej tak jak wytestowane :-) Edytowane 17 Maja 2017 przez Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 2 godziny temu, Francuz napisał: Nigdy już nie będę wykupywać ubezpieczenia w przeddzień, tylko minimum dwa tygodnie wcześniej tak jak wytestowane :-) Jak zobaczyłem ta stronke to też wykupiłem OC 14 dni przed kończąca sie polisa. Wczesniej kupowałem kilka 2-3 dni przedk ońcem polisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Ja tez zawsze na 1-2 dni przed końcem ale teraz to się zmieni hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi