xkacio Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 <bmw_3> Ludziki czy juz cos wiadomo na temat majówki? połowa maja za nami a tu zadnej decyzji. pozdrawiam wszystkich. :gril: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 proponuje wybrac sie na dwudniowy wypad pod namioty tylko nieprzychodzi mi zadno miejsce do glowy. jesli 1 dniowy moze na sobotke sie wybierzemy co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Sobótka? :roll: ale jak już to czerwonym lightowym szlakiem Ostatnio z Magdą "wspinaliśmy" się żółtym i po tej pierwszej górce miałem dość(fajki wyszły:-). Jednak w konsekwencji wziąłem się w garść i do szczytu wyprzedziliśmy 2 ekipy. A może polecielibyśmy do miejscowości Srebrna Góra ( forty obronne na szczytach niewielkich gór :mrgreen: ) Trasa jak do łazika:-) łatwy dojazd 90% trasą nr 8( E 67)z Wrocławia do Ząbkowic Śląskich a potem około 10 km drogą nr 385.Łącznie to jakieś 60-70 km w jedną stronę a i myślę ze i na grila znależlibyśmy tam jakieś fajne miejsce. Lub do Twierdzy Kłodzkiej (taka grupą po tunalach pośmigać z przewodnikiem-w tunelach gaszą światła na kilka chwil (można je różnie zpożytkować:-)) Trasa nr 8 (E 67) Wrocław - Kłodzko jakieś 80-90 km w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 ale jakiej majówki :?: pod koniec maja na 100% będzie spot więc WELCOME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Kolegom chyba chodzi o ten temat http://forum.maxbimmer.pl/topics10/propozycje-miejsc-na-wypad-wiosenny-vt3688.htm Wiele propozycji ale nadal nic nie ustalone jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 no dziki ma fajny pomysł bmw_beer . ja zabardzo niemam jak się do wrocka wybrać ale na swoim terenie to bym jakos czas wykombinował :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 myślę ze zostalibyśmy przy Osówce ale to moze taka majówka na początku czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 To gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 myślę ze zostalibyśmy przy Osówce ale to moze taka majówka na początku czerwca Obstaje za "majówką w czerwcu" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Mpowerki robia majówke w kwietniu to my zrobimy w czerwcu, wiec zakasac rekawy i bierzemy sie za organizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 myślę ze zostalibyśmy przy Osówce ale to moze taka majówka na początku czerwca Co do Osówki można zwiedzać ją na dwa sposoby: pierwszy to standard: kaski na głowę i śmiganie z przewodnikiem po tunelach (godzina czasu). Drugi zaś to wyprawa dwu godzinna: atrakcją na pewno jest pływanie po zalanych sztolniach, mosty linowe, czołganie: ogólnie świetna sprawa :arrow: tylko wcześniej trzeba sobie zarezerwować termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Suuper! Moja niunia oblała się olejem,ale jakby to miało być w czerwcu to raczej zdążę jej silniczek uszczelnić. No i aluski założyć. W końcu poznałbym kolegów od bawarek na żywo. :gril: :drunk: P.S. A byliście na Szczelińcu Wielkim? To w moim rejonie(i Łazika) więc mogę nawet cieknącą bunią jechać. Parking jest,gigantyczne skały i śnieg między nimi nawet w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi