harry87 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 witam Panowie i Panie, mam problem delikatny albo niewiedza dzisiaj wykręciłem komputer/navi CCC by wysłać do naprawy po skręceniu wszystkiego i podłączeniu odpaliłem auto i nie działają pokrętła od temperatury brak nawiewu itp ogólnie cały climatronic nie działa ani nie świeci. I tu moje dwa pytania albo i więcej, czy panel jest jakoś połączony z climatronickiem i bez komputera nie będzie działał, czy może gdzieś bezpiecznik wywaliło bo szczerze nawet nie sprawdzałem jeszcze bo nie wiem który to !! prosił bym o jakąś pomoc BMW e60 2003 2,2i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Na 99% dotknęła ta wtyczka dwupinowa od klimatronik budy ccc i spinal wywalił bezpiecznik. Który jest od klimy nie pamiętam ale rozpiska w bagażniku na bank pomoże Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bejo669 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Dołączam się do prośby mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witciu Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 witam panowie mam pytanie,bo nigdzie nie moge znaleść odpowiedzi ,nie wieje mi ze srodkowych rzadne powietrze a na szybe i nogi grzeje.rozbieralem deske i coś stalo sie jak w bmw e60 2005 rok podlącze srodkowa w tyke robi zwarcie,kontrolki wszystkie zaswiecaja sie na desce a jesli wtyczke wloze nie do konca i nie zapne jest ok?dmuchawa normalnie dmucha na nogi,szybe i boczne kratki.nie wieje ze sdrodkowych ?nie wiem czy klimatronik padl czy wtyczka i kabel ten srodkowy od klimatronika,prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi